Katkarapuja, pastaa ja herneitä

15 minuuttia
479 kcal

Harva syö pieniä, käppyräisiä ja hailakan punaisia äyriäisiä silmillään. Niiden ulkonäkö kuitenkin pettää! Katkaravut ovat herkullisia ja proteiinipitoisia. Ne sopivatkin hyvin treenin jälkeisen palauttavan aterian osaksi. Koska katkaravut ovat vähärasvaisia ja kevyttä syötävää, niitä voi nauttia myös laihduttaja.

KATKARAPUJA, pastaa ja herneitä

KATKARAPUJA, pastaa ja herneitä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 100 g täysjyväpastaa
  • 300 g katkarapuja
  • 200 g herneitä
  • 2 kourallista herneenversoja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • sitruuna- tai limettimehua
  • suolaa
  • pippuria

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä. Kaada vesi pois.
  • Kääntele kypsä pasta herneiden, versojen ja katkarapujen joukkoon.
  • Sekoita tilkka oliiviöljyä ja tilkka sitruuna- tai limettimehua sekä suojaa ja pippuria maun mukaan. Pirskota pasta-annoksen päälle.

*VINKKI: Tuoreet vihreät parsat sopivat myös mainiosti ruokaan. Kiehauta parsoja 1 minuutti.