Pinaatti-karitsakeitto
Mausteinen karitsa kruunaa pinaatti-bataattikeiton.
Mausteinen karitsa kruunaa pinaatti-bataattikeiton.
Hiero mausteet lihaan. Kaada pinnalle appelsiinimehu ja raastettu kuori. Anna maustua.
Paahda leipää 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kuutioi sipuli ja paista sitä 3 minuuttia oliiviöljyssä. Kuori puolikas bataattia, leikkaa se palasiksi ja paista sipulin joukossa 1 minuutti.
Lisää pannuun vesi, kasvisliemivalmiste, avokado ja pinaatti ja kuumenna seos
kiehuvaksi. Lisää mausteet.
Soseuta sauvasekoittimella.
Paista kyljyksiä öljyssä paistinpannussa 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta.
Viipaloi liha keittoon ja koristele keitto leivänmuruilla, skyrillä, mintulla ja iduilla.