Broileripasta

30 minuuttia
588 kcal

Pastaa, pestoa, broileria, kesäkurpitsaa ja purjoa - 5 valmistusainetta, jotka ovat hyviä jo sinällään mutta vielä parempia yhdessä! Herkullinen arkiruoka, joka maistuu koko perheelle.

Broileripasta

VALMISTUU HETKESSÄ – eikä mausta tai terveellisyydestä ole tingitty!

© Skovdal Nordic

Broileripasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g täysjyväpastaa, linguinia tai tagliatellea
  • 1 purjo
  • 1 kesäkurpitsa
  • 200 g broileria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl vihreää pestoa
  • parmesaaniraastetta

Valmistus

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Halkaise ja viipaloi purjo ja suikaloi kesäkurpitsa.
  • Suikaloi broileri ja paista nopeasti kuumalla pannulla oliiviöljyssä kullanruskeaksi.
  • Lisää purjo ja kesäkurpitsa. Paista vielä 2 minuuttia. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla.
  • Sekoita pesto, pasta, broileri ja kasvikset. Mausta ja jaa syville lautasille.
  • Raasta päälle parmesaania.

VINKKI! Tämä pastaruoka onnistuu perheen nuorisoltakin, sillä aineksia on vähän ja ohje on helppo.

LUE MYÖS: Karhunlaukasta saa erinomaista pestoa