Syö KUNTO PLUSsan ilmastoystävällisen ruokapyramidin mukaisesti

Syömällä KUNTO PLUSsan ilmastoystävällisen ruokapyramidin mukaisesti teet hyvää ilmastolle ja omalle hyvinvoinnillesi. Pienillä muutoksilla on suuri vaikutus! Lataa täältä itsellesi ilmastoystävällinen ruokapyramidi sekä kasvisten ja hedelmien kausiopas.

Ilmastoystävällinen ruokapyramidi

ILMASTOYSTÄVÄLLINEN RUOKAPYRAMIDI Syömällä KUNTO PLUSsan ilmastoystävällisen ruokapyramidin mukaisesti teet hyvää ilmastolle ja omalle hyvinvoinnillesi.

Millainen on ilmastoystävällinen ruokavalio? Mitä pitäisi syödä, ja mitä pitää välttää? Ilmastoystävälisen ruokapyramidin avulla on helppo hahmottaa, miten pitää syödä, jos haluaa taistella ilmastonmuutosta vastaan. Tärkein asia on vähentää lihankulutusta ja lisätä kasvisten osuutta. Lisäksi kauden kasvisten ja hedelmien käyttö ja lähiruuan suosiminen vähentävät kuljetuksen aiheuttamia päästöjä ja kasvihuonekasvatuksen energiankulutusta.

Lataa täältä itsellesi ilmastoystävällinen ruokapyramidi sekä kasvisten ja hedelmien kausiopas. Tulosta ne ja kiinnitä keittiön seinälle.

KUNTO PLUSsan ilmastoystävällinen ruokapyramidi

Ilmastoystävällinen ruokapyramidi

Kauden kasvikset

Katsaus kauden kasviksiin ja hedelmiin

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background