Kesäkurpitsaspagetti on vähäkalorista

Kesäkurpitsasta suikaloitua pastaa voi syödä laihduttajakin! Vaihda tavallinen pasta kesäkurpitsasta tehtyyn spagettiin, niin voit edelleen nauttia suosikkiruuistasi ja silti saada vähemmän kaloreita. Leikkurin saat meiltä!

Kesäkurpitsaspagettia ja tomaattikastiketta

KESÄKURPITSASPAGETTI Spiraalileikkurin avulla teet helposti kesäkurpitsasta spagettia, joka on monin verroin tavallista spagettia terveellisempää. NYT voit saada sähkökäyttöisen spiraalileikkurin ja KUNTO PLUSsan yhdellä kertaa.

Pasta on monen suosikkiruoka, josta on olemassa lukemattomia muunnelmia. Pasta maistuu yleensä lapsillekin ja valmistuu helposti, joten se sopii kiireiseen perhearkeen. Jos haluat päästä ylimääräisistä kiloista, vehnäiset kierteet ja pennet eivät ole paras valinta. Tavallisen pastan voi kuitenkin korvata esimerkiksi kesäkurpitsasta tehdyllä spagetilla, jolloin aterian kalorimäärä putoaa ja voit edelleen nauttia lempiruuistasi.

Sähkökäyttöisellä spiraalileikkurilla kesäkurpitsasta syntyy hetkessä spagettia – katso tarjous täältä

Kesäkurpitsaspagetti vastaan tavallinen spagetti

Kesäkurpitsaspagetin suurin valtti on, että se sisältää paljon vähemmän energiaa kuin tavallinen spagetti. 100 grammaa tavallista keitettyä spagettia sisältää 128 kcal, kun taas kesäkurpitsaspagetissa kaloreita on 17 kcal. Säästät siis 111 kcal/100 g, kun vaihdat tavallisen spagetin kesäkurpitsaversioon.

Laihdu kesäkurpitsaspagetin avulla

Kaloriero johtuu siitä, että tavallinen spagetti sisältää runsaasti hiilihydraattia. 100 grammassa keitettyä spagettia on 27 grammaa hiilihydraattia, kun taas kesäkurpitsaspagetissa on vain 2,6 grammaa. Kesäkurpitsaspagetti on siis vähähiilihydraattinen valinta.

Tavallinen pastan määrä iltaruualla on 100 grammaa. Jos syö päivittäin tuon määrän pastaa tai muuta hiilihydraattia, kuten riisiä tai perunaa, voi kesäkurpitsaspagettiin vaihtamalla vähentää energiansaantia niin paljon, että laihtuu 0,5 kg kuukaudessa.

Haluan leikkurin, jonka avulla voin vähentää kalorien saantia merkittävästi!

Kesäkurpitsaspagetti on terveellisempää

Sen lisäksi, että kesäkurpitsaspagetti sisältää paljon vähemmän energiaa ja hiilihydraattia kuin tavallinen spagetti, se sisältää myös runsaasti terveellisiä ravintoaineita. Kesäkurpitsassa on nimittäin sekä A- että C-vitamiinia ja lisäksi folaattia ja kaliumia. Lisäetuna kesäkurpitsaspagetissa on, että sen avulla saat helpommin syötyä suositusten mukaiset puoli kiloa kasviksia päivässä.

Vinkki: Täyttävämmän version saat yhdistämällä kesäkurpitsaspagettia ja täysjyväspagettia.

Miten kesäkurpitsaspagettia valmistetaan?

Kesäkurpitsaspagetti valmistuu kätevästi spiraalileikkurilla. Spiraalileikkuri tekee näppärästi kesäkurpitsasta ja muista vihanneksista, kuten porkkanasta ja punajuuresta kasvisspagettia. Nyt voit saada spiraalileikkurin todella edullisesti KUNTO PLUSsan tilauksen yhteydessä.

KUNTO PLUSsaa huippuedullisesti + tilaajalahjaksi: Sähkökäyttöinen spiraalileikkuri

Sähkökäyttöisen spiraalileikkurin edut

 • Sähkökäyttöinen leikkuri – vaatii vähemmän voimaa ja vaivannäköä, ja saat kasvikset hetkessä pöytään tai pannuun.

 • 4 erilaista terää – eri vahvuisia suikaleita valintasi mukaan.

 • Tilava astia suikaleille – tilavaa kulhoa ei tarvitse tyhjentää vähän väliä, vaan suikaloida voi isommankin erän kerralla.

 • Osat on helppo irrottaa – osat saa näppärästi purettua pesuun.

 • Konepestävät osat – kaikki irrotettavat osat voi pestä koneessa.

Katso video sähkökäyttöisestä spiraalileikkurista:

Spiraalileikkurin LISÄKSI saat paljon muutakin. Tarjoukseen kuuluu kaikkiaan 3 osaa:

 • Sähkökäyttöinen spiraalileikkuri – helppo tapa saada enemmän kasviksia.
 • Reseptiliite ”Kasviksia spiraalileikkurilla”. Tiedostona tuleva ohjevihkonen sisältää spiraalileikkuria hyödyntäviä ruokaohjeita. Italialaisia lihapyöryköitä ja kesäkurpitsaspagettia, uunilohta ja kasvispastaa sekä muita päivitettyjä koko perheelle maistuvia suosikkiruokia. Me esittelemme parhaat vaihtoehdot riisille, pastalle ja perunalle ja kerromme, mitä hyötyä tuottaa tärkkelyspitoisen hiilihydraatin vaihtaminen tuoreisiin kasviksiin.
 • 4 KUNTO PLUSsaa – Pohjoismaiden suurinta liikuntapainotteista hyvinvointilehteä. Tavoitteenamme on tehdä terveellisestä elämäntavasta mahdollisimman helppoa, mukavaa ja yksinkertaista. Joka numero sisältää herkullisia reseptejä, tehokkaita harjoitteita ja asiantuntijoiden innostavia neuvoja liikunnasta, elinvoimasta ja elämänilosta. Saat 4 numeroa kotiin kannettuna. Tarjouskauden jälkeen voit milloin tahansa päättää tilauksen.

  No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

  KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
  Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
  Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

  Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


  Newsletter background