Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kesäkurpit... Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja 20 minuuttia 305 kcal Terveellinen ja herkullinen ateria kesäkurpitsasta, katkaravuista ja pavuista valmistuu 20 minuutissa. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 30. syyskuuta 2015 Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 annosta 300 g kesäkurpitsaa merisuolaa ja mustapippuria kylmäpuristettua rypsiöljyä 4 rkl liotettuja ja keitettyjä valkoisia papuja (tai tölkkipapuja) 300 g isoja katkarapuja ½ tl chilihiutaleita murskattuna 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä 1 valkosipulinkynsi 1 sitruuna 10 pientä tomaattia Ohje Leikkaa kesäkurpitsa "tagliatelleiksi" spiraalileikkurilla tai vihannesleikkurilla, kuorimaveitsellä tms. Kiehauta vesi. Lisää ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä. Kuumenna kesäkurpitsaa ja papuja vedessä noin puoli minuuttia ja kumoa ne siivilään valumaan. Sulata ja kuivaa katkaravut. Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä pinnoitetussa paistinpannussa. Lisää katkaravut, chili sekä valkosipuli ja pikapaista ne. Leikkaa sitruunasta koristeeksi pari lohkoa ja purista lopun sitruunan mehu katkarapujen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Annostele ja tarjoa. Sekoita kesäkurpitsa, pavut, katkaravut ja ruokalusikallinen oliiviöljyä keskenään. Annostele tarjolle tomaatti- ja sitruunalohkojen kanssa. ValkopapuKesäkurpitsaPavut