Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja

20 minuuttia
305 kcal

Terveellinen ja herkullinen ateria kesäkurpitsasta, katkaravuista ja pavuista valmistuu 20 minuutissa.

Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

2 annosta

  • 300 g kesäkurpitsaa
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 4 rkl liotettuja ja keitettyjä valkoisia papuja (tai tölkkipapuja)
  • 300 g isoja katkarapuja
  • ½ tl chilihiutaleita murskattuna
  • 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruuna
  • 10 pientä tomaattia

Ohje

  • Leikkaa kesäkurpitsa "tagliatelleiksi" spiraalileikkurilla tai vihannesleikkurilla, kuorimaveitsellä tms.
  • Kiehauta vesi. Lisää ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä.
  • Kuumenna kesäkurpitsaa ja papuja vedessä noin puoli minuuttia ja kumoa ne siivilään valumaan.
  • Sulata ja kuivaa katkaravut.
  • Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä pinnoitetussa paistinpannussa.
  • Lisää katkaravut, chili sekä valkosipuli ja pikapaista ne.
  • Leikkaa sitruunasta koristeeksi pari lohkoa ja purista lopun sitruunan mehu katkarapujen joukkoon.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  • Annostele ja tarjoa.
  • Sekoita kesäkurpitsa, pavut, katkaravut ja ruokalusikallinen oliiviöljyä keskenään.
  • Annostele tarjolle tomaatti- ja sitruunalohkojen kanssa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background