Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja

20 minuuttia
305 kcal

Terveellinen ja herkullinen ateria kesäkurpitsasta, katkaravuista ja pavuista valmistuu 20 minuutissa.

Kesäkurpitsapastaa, papuja ja katkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

2 annosta

  • 300 g kesäkurpitsaa
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 4 rkl liotettuja ja keitettyjä valkoisia papuja (tai tölkkipapuja)
  • 300 g isoja katkarapuja
  • ½ tl chilihiutaleita murskattuna
  • 2 rkl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruuna
  • 10 pientä tomaattia

Ohje

  • Leikkaa kesäkurpitsa "tagliatelleiksi" spiraalileikkurilla tai vihannesleikkurilla, kuorimaveitsellä tms.
  • Kiehauta vesi. Lisää ripaus suolaa ja tilkka rypsiöljyä.
  • Kuumenna kesäkurpitsaa ja papuja vedessä noin puoli minuuttia ja kumoa ne siivilään valumaan.
  • Sulata ja kuivaa katkaravut.
  • Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä pinnoitetussa paistinpannussa.
  • Lisää katkaravut, chili sekä valkosipuli ja pikapaista ne.
  • Leikkaa sitruunasta koristeeksi pari lohkoa ja purista lopun sitruunan mehu katkarapujen joukkoon.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  • Annostele ja tarjoa.
  • Sekoita kesäkurpitsa, pavut, katkaravut ja ruokalusikallinen oliiviöljyä keskenään.
  • Annostele tarjolle tomaatti- ja sitruunalohkojen kanssa.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background