Kesäkurpitsanuudeleita ja tofutankoja
Terveellinen ja kevyt kasvisruoka ei tarkoita makujen puutetta. Kokeile vaikka mango-minttumarinoituja kesäkurpitsanuudeleita ja tofutankoja.
Terveellinen ja kevyt kasvisruoka ei tarkoita makujen puutetta. Kokeile vaikka mango-minttumarinoituja kesäkurpitsanuudeleita ja tofutankoja.
Pese kesäkurpitsat ja leikkaa ne nuudeleiksi kasvissorvilla, veitsellä tai kuorimaveitsellä.
Halkaise mango, poista kivi, kaavi hedelmäliha lusikalla kuoresta ja soseuta ¾ hedelmästä tehosekoittimessa marinadiksi mintun, chilin ja mausteiden kanssa.
Puhdista ja viipaloi sienet ja ruskista ne kuumassa pannussa.
Pilko loput mangosta. Kääntele ”nuudelit” ja sienet marinadissa, koristele granaattiomenan siemenillä.
Rouhi pistaasipähkinät, murskaa valkosipuli ja vatkaa muna. Sekoita ainekset yhteen, mausta suolalla.
Leikkaa tofu tangoiksi, kääntele niitä seoksessa. Paista paistinpannussa niukassa öljyssä kullanruskeaksi.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: