Terveellinen yhden pannun pasta

30 minuuttia
596 kcal

Yhden pannun pastat valmistuvat todellakin yhdessä ainoassa astiassa. Kätevää, siistiä ja helppoa!

Yhden kattilan kanapasta

TERVEELLINEN YHDEN PANNUN PASTA – Yhden pannun pastaan on helppo upottaa edellispäivän jämiä.

© wichmann+bendtsen

Yhden kattilan kanapasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 225 g broilerin rintafileitä
  • ½ sipuli
  • 100 g herkkusieniä
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ dl kanalientä
  • ½ dl ruokakermaa
  • 125 g täysjyväpastaa
  • 50 g basilikapestoa
  • 12 g parmesaaniraastetta
  • 62 g babypinaattia
  • ½ tuoretta basilikaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Kuullota sipulisilppu ja paloiteltu broileri oliiviöljyssä kullanruskeaksi.
  • Lisää herkkusieniviipaleet, murskattu valkosipuli, kanaliemi, ruokakerma, pasta ja parmesaaniraaste. Kuumenna ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuuttia, kunnes pasta on napakan kypsää. Sekoittele välillä.
  • Sekoita pinaatti valmiiseen ruokaan ja viimeistele annokset basilikasilpulla ja mustapippurilla.

VINKKI Tee pastan ­kaveriksi värikäs salaatti ja jätä pastaan vähän puruvaraa.

VINKKI Jos ei pinaatti kuulu perheen suosikkeihin, raastettu kesäkurpitsa on hyvä vaihtoehto pastan ja broilerin joukkoon.