Yhden pannun kasvispasta

25 minuuttia
428 kcal

Umamia! Yhden pannun kasvispasta valmistuu 25 minuutissa ja on täyttä makua.

Yhden pannun kasvispasta

YHDEN PANNUN PASTA – Nopea yhden pannun kasvispasta.

© wichmann+bendtsen

Yhden pannun kasvispasta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g täysjyväpastaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • ½ kesäkurpitsa
  • 75 g lehtikaalia
  • ½ sitruunan kuori
  • 25 g parmesaaniraastetta
  • 62 g ricottaa, tai raejuustoa
  • ½ tl chiliflager, kan udelades
  • ½ tl merisuolaa
  • ¼ tl mustapippuria
  • ½ tlk valkopapuja

Valmistus

  • Keitä pasta al denteksi eli napakankypsäksi runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Ota 2 dl keitinvettä talteen ja kaada loppu vesi pois.
  • Murskaa valkosipuli, viipaloi kesäkurpitsa ja silppua lehtikaali.
  • Sekoita kasvikset, 2 tl sitruunankuorta, parmesaaniraaste, ricotta, mausteet, valutetut pavut ja 1 dl keitinvettä pastan joukkoon. Kuumenna sekoitellen ja lisää vettä tarvittaessa.
  • Tarkista vielä sitruunan maku, suola ja pippuri.

VINKKI Yhden pannun pasta on helppo tehdä laakeassa, korkea­reunaisessa paisto kasarissa.