Kvinoa-tabbouleh

20 minuuttia
577 kcal

Kvinoa on runsaasti proteiinia sisältävä herkku, josta valmistuu esimerkiksi tämä herkullinen tabbouleh vain 20 minuutissa.

Kvinoa-tabbouleh

Oletko sinäkin ihastunut superterveelliseen kvinoaan? Kokeile tätä reseptiä!

© wichmann+bendtsen

Kvinoa-tabbouleh

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g kvinoaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • 4 kevätsipulia
  • ½ kurkkua
  • kourallinen lehtipersiljaa
  • kourallinen minttua
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 1 limetin mehu

Valmistus

  • Huuhtele ja keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon oliiviöljy.

  • Paahda kurpitsansiemenet ­kuumalla, kuivalla pannulla ja ­hienonna kevätsipulit.

  • Halkaise kurkku, kaavi siemenet pois lusikalla ja kuutioi.

  • Hienonna persilja ja minttu.

  • Sekoita kaikki tabboulehin ainekset isossa kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja limettimehulla.