Vietnamilaiset broileri-kesärullat

25 minuuttia
413 kcal

Broileritäytteiset riisipaperirullat ovat taattu suosikki – kauniita värejä, maukkaita kasviksia ja ihania makuja. Ei muuta kuin suikaloimaan!

Vietnamilaiset rullat

VIETNAMILAISET RULLAT – vihannekset maistuvat rullassa herkullisilta sellaisenaan, ilman kypsentämistä.

© wichmann+bendtsen

Vietnamilaiset rullat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta / 4 rullaa

  • 200 g broileria
  • ½ mangoa
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 punainen paprika
  • korianteria
  • riisipaperiarkkeja

Marinadi

  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl currya
  • 1 tl korianteria
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl oliiviöljyä

Soijadippi

  • ½ chilipalkoa
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl sokeria
  • 1 dl soijakastiketta

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli ja sekoita marinadi.
  • Suikaloi broileri ja kääntele marinadissa.
  • Suikaloi mango, paprika ja sokeriherneet. Ryhmittele vadille ja silppua korianteria päälle.
  • Hienonna chili ja sekoita dippi.
  • Paista broilerisuikaleet pannulla kauniin ruskeiksi ja kypsiksi, noin 5 minuuttia. Nosta vadille.
  • Anna ruokailijoiden rullata itse pöydässä täytteet riisipaperiarkin sisään.

VINKKI! Riisipaperirullat voi täyttää myös naudanlihasuikaleilla, tofulla, seitanilla tai katkaravuilla.