Nopea jättirapuvokki

15 minuuttia
327 kcal

Terveellistä ja hyvää nopeasti: Kasviksia ja jättirapuja hetkessä arjen kiireitä helpottamaan. Suit sait sukkelaan!

Nopea jättirapuvokki ja varsiparsakaalia

NOPEA JÄTTIRAPUVOKKI JA VARSIPARSAKAALIA Vokki syntyy erityisen nopeasti valmiista kasvissekoituksista.

© wichmann+bendtsen

Nopea jättirapuvokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g suippokaalia
  • 1 punainen paprika
  • 100 g pikkumaissia
  • 100 g brokkoliinia
  • ½ limetin mehu
  • 2 rkl soijakastiketta

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli. Sekoita ravut, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.
  • Suikaloi kaali ja paprika ja paloittele maissi.
  • Paahda rapuja 2–3 minuuttia vokkipannulla tai isolla paistinpannulla.
  • Lisää kaali, paprika ja maissit ja paista vielä 4 minuuttia.
  • Lämmitä brokkoliinit pannun reunalla.
  • Sekoita joukkoon soijakastike ja limettimehu ja jaa vokki ja brokkoliinit lautasille.

VINKKI! Pirskota seesamiöljyllä valmiiseen vokkiin itämainen maku.

VINKKI! Vaihtele makuja ja poimi vokkiin kauden kasviksia.