Nopea jättirapuwokki

15 minuuttia
327 kcal

Herkullinen ja terveellinen yhdessä astiassa valmistuva ateria, runsaista kasviksista ja äyriäisistä. Täydellinen kiireiseen arkeen.

Nopea jättirapuvokki ja varsiparsakaalia

NOPEA JÄTTIRAPUVOKKI JA VARSIPARSAKAALIA Vokki syntyy erityisen nopeasti valmiista kasvissekoituksista.

© wichmann+bendtsen

Nopea jättirapuwokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g jättiravunpyrstöjä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria
  • 300 g suippokaalia
  • 1 punainen paprika
  • 100 g pikkumaissia
  • 100 g brokkoliinia
  • ½ limetin mehu
  • 2 rkl soijakastiketta

Valmistus

  • Murskaa valkosipuli. Sekoita ravut, öljy, valkosipuli, suola ja pippuri.
  • Suikaloi kaali ja paprika ja paloittele maissi.
  • Paahda rapuja 2–3 minuuttia wokkipannulla tai isolla paistinpannulla.
  • Lisää kaali, paprika ja maissit ja paista vielä 4 minuuttia.
  • Lämmitä brokkoliinit pannun reunalla.
  • Sekoita joukkoon soijakastike ja limettimehu ja jaa wokki ja brokkoliinit lautasille.

VINKKI! Pirskota seesamiöljyllä valmiiseen wokkiin itämainen maku.

VINKKI! Vaihtele makuja ja poimi wokkiin kauden kasviksia.