Täyttävä parsakaalikeitto

10 minuuttia
311 kcal

Maukas keitto on täynnä hyviä ravintoaineita, jotka auttavat painonpudotuksessa, rauhoittavat suolistoa ja antavat energiaa ja hyvää mieltä. Kannattaa kokeilla!

Keittokuuri - parsakaalikeitto

Täyttävä parsakaalikeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos/4-5 dl

  • 200 g kikherneitä, liotettuina ja kypsennettyinä
  • 2 nippu kevätsipulia
  • 200 g broccoliinia tai tavallista parsakaalia
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 6 dl vettä
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 2 iso valkosipuli

Parsakaalikeiton valmistus

  • Puhdista kevätsipulit.
  • Leikkaa sipulit ja broccoliinit pieniksi paloiksi, ja kaada ne pataan öljyn ja veden kanssa, mausta suolalla.
  • Keitä 5 minuuttia.
  • Soseuta kikherneiden ja inkiväärin kanssa ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  • Nauti kylmänä tai kuumana.

LUE MYÖS: Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa!