Terveellisiä reseptejä Täyttävä p... Täyttävä parsakaalikeitto 10 minuuttia 311 kcal Maukas keitto on täynnä hyviä ravintoaineita, jotka auttavat painonpudotuksessa, rauhoittavat suolistoa ja antavat energiaa ja hyvää mieltä. Kannattaa kokeilla! Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 3. marraskuuta 2016 Täyttävä parsakaalikeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos/4-5 dl 200 g kikherneitä, liotettuina ja kypsennettyinä 2 nippu kevätsipulia 200 g broccoliinia tai tavallista parsakaalia 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä 6 dl vettä merisuolaa ja mustapippuria 2 tl raastettua inkivääriä 2 iso valkosipuli Parsakaalikeiton valmistus Puhdista kevätsipulit. Leikkaa sipulit ja broccoliinit pieniksi paloiksi, ja kaada ne pataan öljyn ja veden kanssa, mausta suolalla. Keitä 5 minuuttia. Soseuta kikherneiden ja inkiväärin kanssa ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Nauti kylmänä tai kuumana. LUE MYÖS: Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa! KasvisruokaInkivääriKeittoKikherneParsakaali