Lue myös

Parsakaali

Keittokuuri - parsakaalikeitto
© wichmann+bendtsen

Täyttävä parsakaalikeitto

Maukas keitto on täynnä hyviä ravintoaineita, jotka auttavat painonpudotuksessa, rauhoittavat suolistoa ja antavat energiaa ja hyvää mieltä. Kannattaa kokeilla!

torstai 3. marraskuuta 2016 teksti Anne Larsen & Martin Kreutzer

Täyttävä parsakaalikeitto

1 annos/4-5 dl

100 g kikherneitä, liotettuina ja kypsennettyinä 1 nippu kevätsipulia100 g broccoliinia tai tavallista parsakaalia1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä3 dl vettä
merisuolaa ja mustapippuria
1 tl raastettua inkivääriä1 iso valkosipuli

Parsakaalikeiton valmistus

  • Puhdista kevätsipulit. 
  • Leikkaa sipulit ja broccoliinit pieniksi paloiksi, ja kaada ne pataan öljyn ja veden kanssa, mausta suolalla. 
  • Keitä 5 minuuttia. 
  • Soseuta kikherneiden ja inkiväärin kanssa ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. 
  • Nauti kylmänä tai kuumana.

LUE MYÖS: Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa!

Ravintosisältö/annosEnergiaa: 311 kcal
Proteiinia: 14,1 g Rasvaa: 15,4 g
Hiilihydraattia: 33,5 g Kuitua: 8,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä haluaisit mieluiten lomailla?


KUNTO PLUS suosittelee