Täyttävä parsakaalikeitto

10 minuuttia
311 kcal

Maukas keitto on täynnä hyviä ravintoaineita, jotka auttavat painonpudotuksessa, rauhoittavat suolistoa ja antavat energiaa ja hyvää mieltä. Kannattaa kokeilla!

Keittokuuri - parsakaalikeitto

Täyttävä parsakaalikeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos/4-5 dl

  • 200 g kikherneitä, liotettuina ja kypsennettyinä
  • 2 nippu kevätsipulia
  • 200 g broccoliinia tai tavallista parsakaalia
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 6 dl vettä
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 2 iso valkosipuli

Parsakaalikeiton valmistus

  • Puhdista kevätsipulit.

  • Leikkaa sipulit ja broccoliinit pieniksi paloiksi, ja kaada ne pataan öljyn ja veden kanssa, mausta suolalla.

  • Keitä 5 minuuttia.

  • Soseuta kikherneiden ja inkiväärin kanssa ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

  • Nauti kylmänä tai kuumana.

LUE MYÖS: Näillä vinkeillä valmistat aivan parasta kurpitsakeittoa!


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background