Lue myös

Parsakaali

Keittokuuri - parsakaalikeitto
© wichmann+bendtsen

Täyttävä parsakaalikeitto

Maukas keitto on täynnä hyviä ravintoaineita, jotka auttavat painonpudotuksessa, rauhoittavat suolistoa ja antavat energiaa ja hyvää mieltä. Kannattaa kokeilla!

torstai 3. marraskuuta 2016 teksti Anne Larsen & Martin Kreutzer

Täyttävä parsakaalikeitto

1 annos/4-5 dl

100 g kikherneitä, liotettuina ja kypsennettyinä
1 nippu kevätsipulia
100 g broccoliinia tai tavallista parsakaalia
1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
3 dl vettä
merisuolaa ja mustapippuria
1 tl raastettua inkivääriä
1 iso valkosipuli

Parsakaalikeiton valmistus

  • Puhdista kevätsipulit. 
  • Leikkaa sipulit ja broccoliinit pieniksi paloiksi, ja kaada ne pataan öljyn ja veden kanssa, mausta suolalla. 
  • Keitä 5 minuuttia. 
  • Soseuta kikherneiden ja inkiväärin kanssa ja mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. 
  • Nauti kylmänä tai kuumana.
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 311 kcal
Proteiinia: 14,1 g
Rasvaa: 15,4 g
Hiilihydraattia: 33,5 g
Kuitua: 8,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee