Terveellisiä reseptejä Päivällinen Vohveliwra... Vohveliwrap: savulohta ja yrttikastiketta 30 minuuttia 274 kcal Kokeile vaihteeksi vohvelia wrappina! Tässä herkkuwrapissa savulohi saa kaveriksi raikkaan yrttikastikkeen. Takaamme, että tykkäät! Teksti: Signe Moesby Leth 12. huhtikuuta 2018 Vohveliwrap: savulohta ja yrttikastiketta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 wrapia 1 pientä kevätsipulia 1 munaa ½ dl maitoa ½ dl täysjyväspelttijauhoa tai muuta täysjyväjauhoa ¼ tl leivinjauhetta ¼ tl merisuolaa Mustapippuria myllystä 25 g fetajuustoa Oliiviöljyä paistamiseen Yrttikastike Pieni nippu ruohosipulia Kourallinen tilliä ½ valkosipulinkynsi ½ dl maustamatonta rahkaa ¼ sitruunan mehu ¼ tl merisuolaa Mustapippuria myllystä Täyte: ½ kesäkurpitsa 100 g kylmäsavulohta Savulohella ja yrttikastikkeella täytettyjen vohveliwrappien valmistus Pane vohvelirauta kuumenemaan. Hienonna kevätsipulit ja murenna fetajuusto. Sekoita kaikki taikinan ainekset huolellisesti yhteen. Sipaise vohvelirautaan oliiviöljyä, jos tarpeen. Paista taikinasta neljä vohvelia. Hienonna ruohosipuli, tilli ja valkosipuli, yhdistä yrttikastikkeen ainekset ja sekoita. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi mandoliinilla. Mausta suolalla ja pippurilla, ja grillaa kuumalla grillipannulla pari minuuttia. Levitä vohveleille 1–2 rkl kastiketta. Lisää kesäkurpitsasuikaleet ja lohi, kiedo wrapit kääröiksi ja tarjoile. WrapitRahkaLohiKesäkurpitsa