Pohjolan kulho

4 tuntia
434 kcal

Maistuisiko merellinen kulhoruoka? Tämä herkullinen annos hemmottelee makuhermoja raikkailla katkaravuilla ja marinoidulla punasipulilla.

Pohjolan kulho

Pohjolan kulho: katkarapuja ja marinoitua punasipulia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g kypsää helmispelttiä
  • 2 viipaletta ruisleipää
  • ¼ suippokaalia
  • ½ raitajuurta
  • 100 g lehtipinaattia
  • 200 g katkarapuja
  • 100 g raejuustoa
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 rkl ruohosipulisilppua

Marinoidut punasipulit

  • 2 punasipulia
  • 1 dl omenasiiderietikkaa
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl merisuolaa

Cashewpähkinä-yrttidippi

  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 2 kourallista yrttejä esimerkiksi ruohosipulia, persiljaa ja basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 tl omenasiiderietikkaa
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ dl vettä
  • tl merisuolaa
  • pippuria

Pohjolan kulhon valmistus

  • Liota cashewpähkinöitä vedessä vähintään 2 tuntia.

  • Suikaloi sipuli. Kiehauta liemiainekset ja kaada päälle. Anna seistä 2—3 tuntia.

  • Valuta pähkinät ja jauha ne muiden dippiainesten kanssa.

  • Keitä spelttihelmet pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Paahda ruisleipä ja leikkaa kolmioiksi.

  • Suikaloi kaali ja viipaloi sipulit.

  • Jaa pinaatti kulhoihin. Lisää speltti kaali, raitajuuri, katka­ravut, raejuusto ja 1 rkl marinoitua kaalia ja 1 rkl cashewdipppiä. Purista katkaravuille sitruunamehua. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppua.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background