Terveellisiä reseptejä Päivällinen Ohraa ja p... Ohraa ja punajuurikeittoa 30 minuuttia 257 kcal Ohrasuurimoista ja punajuurikeitosta valmistuu täyttävä ateria, joka on myös terveydelle hyväksi. Kauniin keiton valmistaa puolessa tunnissa. Teksti: Anne Larsen 6. marraskuuta 2019 OLETKO NÄLKÄINEN? Ohrasuurimot ja punajuurikeitto on täyttävä yhdistelmä, ja ateria valmistuu puolessa tunnissa. © wichmann + bendtsen Ohraa ja punajuurikeittoa Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 pieni sipuli 1 valkosipulinkynsi 2 tl oliiviöljyä 350 g kuorittua punajuurta 6 dl kasvislientä 50 g rikottuja ohrasuurimoita merisuolaa mustapippuria 4 rkl rahkaa 1 kourallista vesikrassia Lisäksi 2 Viipale täysjyväruisleipää Valmistus Kypsennä rikotut ohrasuurimot miedossa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa oliiviöljyssä. Kuori ja kuutioi punajuuri, lisää kattilaan, kaada päälle kasvisliemi ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Soseuta keitto ja mausta suolalla ja pippurilla. Jaa suurimot keittokulhojen pohjalle, kauho keittoa päälle. Koristele annokset rahkalla ja krassilla. Paahda lisäksi leipää. Haluaisitko syödä useammin kasvisruokaa? Täältä saat terveellisiä reseptejä PunajuuriRahkaKeittoKasvisruoka