Täysjyvärieskat mausteisella naudanlihalla ja kasviksilla täytettynä

30 minuuttia
580 kcal

Maistuuko sinullekin kebab? Kokeile KUNTO PLUSsan terveellisempää versiota suositusta pikaruuasta.

Täysjyvärieskat mausteisella naudanlihalla ja kasviksilla täytettynä lautasella

TÄYSJYVÄRIESKAT MAUSTEISELLA NAUDANLIHALLA JA KASVIKSILLA TÄYTETTYNÄ – terveellisempi vaihtoehto kebabille.

© wichmann+bendtsen

Täysjyvärieskat mausteisella naudanlihalla, kasviksilla ja valkosipulikastikkeella täytettynä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 sipuli
  • ½ tl korianterijauhetta
  • ½ tl fenkolijauhetta
  • ½ tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl pippuria
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 hyppysellinen chilihiutaleita
  • ½ tl paprikaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 naudanlihapihviä à 150 g
  • 1 dl rahkaa tai luonnonjogurttia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 2 rullattavaa täysjyvärieskaa
  • 1 tomaatti
  • 1 kurkkua
  • 1 punasipulia
  • limettimehua
  • tuoretta korianteria

Valmistus

  • Sekoita mausteet ja öljy kulhossa. Laita pihvit marinoitumaan mausteseokseen 15 minuutiksi.
  • Sekoita keskenään kastikkeeksi rahka tai jogurtti, hienonnettu valkosipulinkynsi, suola ja pippuri.
  • Paloittele punasipuli, kurkku ja tomaatti suupaloiksi.
  • Suikaloi sipuli ja paista pihvit ja sipuli nopeasti pannulla kovalla lämmöllä kypsiksi. Anna lihan vetäytyä 5 minuuttia.
  • Leikkaa kypsät pihvit suikaleiksi.
  • Lämmitä rieskat ja jaa liha, paistettu sipuli ja muut kasvikset ja kastike leipien päälle. Mausta limetinmehulla ja halutessasi tuoreella korianterilla. Kääri rieskat ja tarjoa heti.