Linssi-lehtikaalilastukulho

30 minuuttia
375 kcal

Herkkua on siinä monenlaista. Ja linssit tekevät annoksesta ruokaisan.

Linssi-lehtikaalilastu-buddhakulho

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ pientä hokkaidokurpitsaa, 300 g
  • 1 dl vihreitä linssejä
  • ½ punasipulia
  • 1 raitajuuri
  • 2 kourallista rucolaa
  • ½ verigreippiä
  • ½ granaattiomenan siemenet

Lehtikaalisipsit

  • 3 suurta lehtikaalin lehteä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Tahini-kastike

  • 2 tl tahinia
  • 1 limetin mehu
  • 1 tl agavesiirappia
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl vettä
  • Ripaus chiliä

Valmistus

  • Poista lehtikaalinlehdistä ruodit, ja kääntele lehdet öljyssä ja suolassa.
  • Paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuutia.
  • Sekoita kastike.
  • Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä.
  • Paloittele sillä aikaa muut kasvikset haluamallasi tavalla. Leikkaa greippilohkoista kalvot.
  • Annostele ainekset 2 kulhoon, lisää lehtikaalilastut viimeiseksi, juuri ennen tarjoilua.
  • Nauti tahinikastikkeen kera.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background