Terveellisiä reseptejä Päivällinen Linssi-leh... Linssi-lehtikaalilastukulho 30 minuuttia 375 kcal Herkkua on siinä monenlaista. Ja linssit tekevät annoksesta ruokaisan. Teksti: KUNTOPLUS 8. joulukuuta 2015 Linssi-lehtikaalilastu-buddhakulho Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ pientä hokkaidokurpitsaa, 300 g 1 dl vihreitä linssejä ½ punasipulia 1 raitajuuri 2 kourallista rucolaa ½ verigreippiä ½ granaattiomenan siemenet Lehtikaalisipsit 3 suurta lehtikaalin lehteä 2 tl oliiviöljyä 1 tl suolaa Tahini-kastike 2 tl tahinia 1 limetin mehu 1 tl agavesiirappia 1 rkl soijakastiketta 1 rkl vettä Ripaus chiliä Valmistus Poista lehtikaalinlehdistä ruodit, ja kääntele lehdet öljyssä ja suolassa. Paahda uunissa 150 asteessa noin 20 minuutia. Sekoita kastike. Keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä. Paloittele sillä aikaa muut kasvikset haluamallasi tavalla. Leikkaa greippilohkoista kalvot. Annostele ainekset 2 kulhoon, lisää lehtikaalilastut viimeiseksi, juuri ennen tarjoilua. Nauti tahinikastikkeen kera.