Terveellisiä reseptejä Päivällinen Pitakebab ... Pitakebab ja ranskankermakastike 30 minuuttia 485 kcal Nopea ja helppo iltaruoka joka maistuu sekä isoille että pienille. Ja on lisäksi hämmästyttävän terveellistä! Teksti: Maria Christensen 16. kesäkuuta 2023 PITA Levitä täytteet ohuen rieskan päälle ja kierrä rullakebabiksi. © wichmann+bendtsen Pitakebab ja ranskankermakastike Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ jäävuorisalaatti 1 tomaattia ½ kurkku 2 pitaleipää Lihatäyte 1 valkosipulinkynttä 200 g nautasuikaleita 1½ rkl oliiviöljyä ¼ tl kanelia ½ tl korianteria ¾ tl juustokuminaa ½ tl merisuolaa mustapippuria Ranskankermakastike 1 rkl ruohosipulia ¾ dl kevytranskankermaa ¼ tl juoksevaa hunajaa ¼ tl dijoninsinappia sitruunamehua merisuolaa mustapippuria Valmistus Sekoita murskattu valkosipuli, öljy ja mausteet lihasuikaleisiin. Paista kuumalla pannulla noin 5 minuuttia. Suikaloi salaatti ja viipaloi tomaatti ja kurkku. Hienonna ruohosipuli ja sekoita kastikeainekset. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Täytä pitaleivät lihasuikaleilla, kasviksilla ja kastikkeella. Helppojen ja herkullisten pitaleipien ohje löytyy täältä: Täysjyväpitaleivät VINKKI Muutaman tunnin marinointi antaa lihaan lisää makua. NaudanlihaTomaattiKurkkuSalaatti