Broileri-kasvisvuoka

30 minuuttia
479 kcal

Broileri-kasvisvuoka on helppo tapa saada lisää kasviksia lautaselle, ja maku on taatusti koko pöytäseurueen mieleen! Varma hittiruoka!

Broileri-kasvisvuoka

HELPPO ARKIRUOKA – koko perheelle tai yhteiseen pöytään ystävien kanssa!

© wichmann+bendtsen

Broileri-kasvisvuoka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 1 keltainen paprika
  • 200 g vihreää parsaa tai papuja
  • ½ kukkakaalia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl pestoa

Basilikapesto

  • 40 g pinjansiemeniä
  • 3 kourallista basilikanlehtiä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 40 g parmesaania
  • 1 valkosipulinkynttä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Paloittele broileri ja kasvikset suupaloiksi. Puolita tomaatit.
  • Pane kaikki pestoainekset tehosekoittimeen ja jauha karkeaksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa, pippuria ja valkosipulia.
  • Levitä broileri ja kasvikset uunivuokaan. Ripauta päälle suolaa ja pippuria, lisää 4 rkl pestoa ja sekoita.
  • Kypsennä 220 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita 1–2 kertaa välillä.
  • Loppu pesto säilyy 1–2 viikkoa jääkaapissa.

LUE MYÖS: Karhunlaukasta saa erinomaista pestoa


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background