Broileri-kasvisvuoka

30 minuuttia
479 kcal

Broileri-kasvisvuoka on helppo tapa saada lisää kasviksia lautaselle, ja maku on taatusti koko pöytäseurueen mieleen! Varma hittiruoka!

Broileri-kasvisvuoka

HELPPO ARKIRUOKA – koko perheelle tai yhteiseen pöytään ystävien kanssa!

© wichmann+bendtsen

Broileri-kasvisvuoka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 1 keltainen paprika
  • 200 g vihreää parsaa tai papuja
  • ½ kukkakaalia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl pestoa

Basilikapesto

  • 40 g pinjansiemeniä
  • 3 kourallista basilikanlehtiä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 40 g parmesaania
  • 1 valkosipulinkynttä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Paloittele broileri ja kasvikset suupaloiksi. Puolita tomaatit.
  • Pane kaikki pestoainekset tehosekoittimeen ja jauha karkeaksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa, pippuria ja valkosipulia.
  • Levitä broileri ja kasvikset uunivuokaan. Ripauta päälle suolaa ja pippuria, lisää 4 rkl pestoa ja sekoita.
  • Kypsennä 220 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita 1–2 kertaa välillä.
  • Loppu pesto säilyy 1–2 viikkoa jääkaapissa.

LUE MYÖS: Karhunlaukasta saa erinomaista pestoa


Newsletter background