Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileri-k... Broileri-kasvisvuoka 30 minuuttia 479 kcal Broileri-kasvisvuoka on helppo tapa saada lisää kasviksia lautaselle, ja maku on taatusti koko pöytäseurueen mieleen! Varma hittiruoka! Teksti: Anne Larsen 7. tammikuuta 2022 HELPPO ARKIRUOKA – koko perheelle tai yhteiseen pöytään ystävien kanssa! © wichmann+bendtsen Broileri-kasvisvuoka Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafilettä 1 keltainen paprika 200 g vihreää parsaa tai papuja ½ kukkakaalia 200 g kirsikkatomaatteja merisuolaa mustapippuria myllystä 4 rkl pestoa Basilikapesto 40 g pinjansiemeniä 3 kourallista basilikanlehtiä ½ dl oliiviöljyä ½ sitruunan mehu 40 g parmesaania 1 valkosipulinkynttä merisuolaa mustapippuria myllystä Valmistus Paloittele broileri ja kasvikset suupaloiksi. Puolita tomaatit. Pane kaikki pestoainekset tehosekoittimeen ja jauha karkeaksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa, pippuria ja valkosipulia. Levitä broileri ja kasvikset uunivuokaan. Ripauta päälle suolaa ja pippuria, lisää 4 rkl pestoa ja sekoita. Kypsennä 220 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita 1–2 kertaa välillä. Loppu pesto säilyy 1–2 viikkoa jääkaapissa. LUE MYÖS: Karhunlaukasta saa erinomaista pestoa BroileriParsaKukkakaaliPaprikaTomaatti