Broileri-kasvisvuoka

30 minuuttia
479 kcal

Broileri-kasvisvuoka on helppo tapa saada lisää kasviksia lautaselle, ja maku on taatusti koko pöytäseurueen mieleen! Varma hittiruoka!

Broileri-kasvisvuoka

HELPPO ARKIRUOKA – koko perheelle tai yhteiseen pöytään ystävien kanssa!

© wichmann+bendtsen

Broileri-kasvisvuoka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 1 keltainen paprika
  • 200 g vihreää parsaa tai papuja
  • ½ kukkakaalia
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl pestoa

Basilikapesto

  • 40 g pinjansiemeniä
  • 3 kourallista basilikanlehtiä
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 40 g parmesaania
  • 1 valkosipulinkynttä
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Paloittele broileri ja kasvikset suupaloiksi. Puolita tomaatit.
  • Pane kaikki pestoainekset tehosekoittimeen ja jauha karkeaksi massaksi. Tarkista maku ja lisää tarpeen mukaan suolaa, pippuria ja valkosipulia.
  • Levitä broileri ja kasvikset uunivuokaan. Ripauta päälle suolaa ja pippuria, lisää 4 rkl pestoa ja sekoita.
  • Kypsennä 220 asteessa noin 25 minuuttia, kunnes broileri on kypsää. Sekoita 1–2 kertaa välillä.
  • Loppu pesto säilyy 1–2 viikkoa jääkaapissa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background