Hot honey -resepti – näin valmistat chilihunajaa
Kokeile trendikästä hot honey -kastiketta, joka tuo ruokiin makean tulista makua. Reseptillämme valmistat kastikkeen alta aikayksikön.
Kokeile trendikästä hot honey -kastiketta, joka tuo ruokiin makean tulista makua. Reseptillämme valmistat kastikkeen alta aikayksikön.
Hot honey eli chilihunaja on noussut suuren suosioon, eikä ihme. Makuhermoja kutkuttava makean ja tulisen lämmin yhdistelmä antaa nimittäin herkullista potkua, joka sopii moniin ruokiin.
VINKKI: Jos haluat kastikkeesta sileää, kaada hunaja purkkiin siivilän läpi, jolloin chilihiutaleet jäävät siivilään.
HUOM.: Käytä vain juoksevaa hunajaa.
Hot honey eli chilihunaja on tulista hunajaa, jota voit käyttää monenlaisiin ruokiin.
Se on erittäin helppo ja nopea valmistaa – tarvitset vain kolme ainesosaa.
Makean hunajan ja tulisen chilin yhdistelmä tuo ruokiin makuhermoja kutkuttavan ja suorastaan koukuttavan herkullisen vivahteen.
Tulisen makea hunaja sopii moniin erilaisiin ruokiin, etenkin esimerkiksi maustamaan pizzoja, paistettua kanaa, kanansiipiä, grillattuja kasviksia tai salaatteja.
Chilihunaja sopii myös juustojen päälle.
Hunajan makeus ja chilin voimakas potku sopivat myös drinkkeihin, jos korvaat cocktailin makean ainesosan pienellä tilkalla mausteista hunajaa.