Chili con carne on päivällispöydän varma hitti. Yhdistä mausteinen herkku mehukkaaseen maissiin, niin ateria nousee uudelle tasolle! Kokeile vaikka itse!
Hienonna sipuli ja kuullota se oliiviöljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon jauheliha ja tomaattimurska.
Kuutioi paprikat ja viipaloi chili. Lisää ne ja tilkka vettä pataan, sekoita ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia. Paloittele suklaa joukkoon, sekoittele kunnes suklaa sulaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää valutetut pavut, kuumenna kiehuvaksi ja lisää chiliä tarpeen mukaan.
Poista kokonaisista tähkistä verholehdet ja sitkeät säikeet ja keitä tähkiä miedossa suolavedessä 7 minuuttia.
Jaa chili lautasille, lusikoi päälle rahka ja koristele persiljasilpulla. Tarjoa maissin kera.