Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

30 minuuttia
387 kcal

Terveellinen ruoka voi todellakin on mättöäkin herkumpaa! Nämä pinaattiwrapit ovat myös superhelppoja valmistaa.

Naisella kädessä pinaattiwrap, jossa täytteenä sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 wrapia

4 wrapia

  • 4 munaa
  • 50 g pakastepinaattia
  • ½ dl kaurahiutaleita
  • ¾ dl maitoa
  • ¼ tl merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä
  • ½ tl oliiviöljyä paistamiseen

Täyte:

  • 100 g (ruskeita) herkkusieniä
  • 50 g pinaattia
  • Kourallinen basilikanlehtiä
  • ½ avokado
  • 5 kirsikkatomaattia
  • 50 g fetajuustoa

Pinaattiwrappien valmistus

  • Sekoita kaikki takinan ainekset tasaiseksi seokseksi. Kuumenna paistinpannu ja pane pannulle 1 tl oliiviöljyä. Kaada taikinaa pannulle, ja paista, kunnes lettu on hyytynyt pohjasta. Käännä varovasti esim. lautasen avulla ja paista myös toiselta puolelta. Tee yhteensä 4 lettua. Pidä letut lämpimänä täyttämiseen asti esimerkiksi folion tai kannen alla.

  • Pilko täytteen vihannekset sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna pannu ja paista herkkusieniä kunnes neste on haihtunut. Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja ruskista vielä pari minuuttia, kunnes sienet ovat saaneet hiukan väriä.

  • Täytä wrapit pinaatilla, basilikanlehdillä, avokadolla, tomaateilla, herkkusienillä ja murennetulla fetajuustolla.