Naisella kädessä pinaattiwrap, jossa täytteenä sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa
© wichmann + bendtsen

Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

Terveellinen ruoka voi todellakin on mättöäkin herkumpaa! Nämä pinaattiwrapit ovat myös superhelppoja valmistaa.

maanantai 9. huhtikuuta 2018 teksti Signe Leth

Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

4 wrapia 

  • 8 munaa 
  • 100 g pakastepinaattia 
  • 1 dl kaurahiutaleita 
  • 1½ dl maitoa 
  • ½ tl merisuolaa 
  • Mustapippuria myllystä 
  • 1 tl oliiviöljyä paistamiseen 

Täyte: 
  • 200 g (ruskeita) herkkusieniä 
  • 100 g pinaattia 
  • Kourallinen basilikanlehtiä 
  • 1 avokado 
  • 10 kirsikkatomaattia 
  • 100 g fetajuustoa

Pinaattiwrappien valmistus

  • Sekoita kaikki takinan ainekset tasaiseksi seokseksi. Kuumenna paistinpannu ja pane pannulle 1 tl oliiviöljyä. Kaada taikinaa pannulle, ja paista, kunnes lettu on hyytynyt pohjasta. Käännä varovasti esim. lautasen avulla ja paista myös toiselta puolelta. Tee yhteensä 4 lettua. Pidä letut lämpimänä täyttämiseen asti esimerkiksi folion tai kannen alla. 
  • Pilko täytteen vihannekset sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna pannu ja paista herkkusieniä kunnes neste on haihtunut. Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja ruskista vielä pari minuuttia, kunnes sienet ovat saaneet hiukan väriä. 
  • Täytä wrapit pinaatilla, basilikanlehdillä, avokadolla, tomaateilla, herkkusienillä ja murennetulla fetajuustolla.
Ravintosisältö/wrap: 

Energiaa 387 kcal
Proteiinia 24,8 g
Rasvaa 24,2 g
Hiilihydraattia 21,3 g
Kuitua 5,9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee