Naisella kädessä pinaattiwrap, jossa täytteenä sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa
© wichmann + bendtsen

Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

Terveellinen ruoka voi todellakin on mättöäkin herkumpaa! Nämä pinaattiwrapit ovat myös superhelppoja valmistaa.

maanantai 9. huhtikuuta 2018 teksti S. Leth

Pinaattiwrap: sieniä, fetaa, tomaattia ja avokadoa

4 wrapia

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

4 wrapia

8 munaa

100 g pakastepinaattia

1 dl kaurahiutaleita

1½ dl maitoa

½ tl merisuolaa

Mustapippuria myllystä

1 tl oliiviöljyä paistamiseen

Täyte:

200 g (ruskeita) herkkusieniä

100 g pinaattia

Kourallinen basilikanlehtiä

1 avokado

10 kirsikkatomaattia

100 g fetajuustoa

Pinaattiwrappien valmistus

  • Sekoita kaikki takinan ainekset tasaiseksi seokseksi. Kuumenna paistinpannu ja pane pannulle 1 tl oliiviöljyä. Kaada taikinaa pannulle, ja paista, kunnes lettu on hyytynyt pohjasta. Käännä varovasti esim. lautasen avulla ja paista myös toiselta puolelta. Tee yhteensä 4 lettua. Pidä letut lämpimänä täyttämiseen asti esimerkiksi folion tai kannen alla.
  • Pilko täytteen vihannekset sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna pannu ja paista herkkusieniä kunnes neste on haihtunut. Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja ruskista vielä pari minuuttia, kunnes sienet ovat saaneet hiukan väriä.
  • Täytä wrapit pinaatilla, basilikanlehdillä, avokadolla, tomaateilla, herkkusienillä ja murennetulla fetajuustolla.

Ravintosisältö/wrap:

Energiaa: 387 kcal

Proteiinia: 24,8 g

Rasvaa: 24,2 g

Hiilihydraattia: 21,3 g

Kuitua: 5,9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee