Kasvisbolognese vegejauhiksesta

30 minuuttia
346 kcal

Klassikkoateria spagetti bolognese muuntuu helposti herkulliseksi vegeversioksi kasvisjauhiksella ja kesäkurpitsapastalla. Nam!

Kesäkurpitsaspagettia ja kasvisjauhiskastiketta lautasella

BOLOGNESE EI LIHAA KAIPAA — kokeile vaihteeksi vegebolognesea.

© wichmann+bendtsen

Kasvisbolognese vegejauhiksesta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ sipuli
  • 1 porkkanaa
  • 100 g herkkusieniä
  • ½ valkosipulinkynttä
  • ¼ punaista chiliä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 200 g vegejauhista
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1½ rkl punaviinietikkaa tai 1 dl punaviiniä
  • ¼ dl parmesaaniraastetta
  • ½ tl basilikaa
  • ½ tl timjamia
  • ½ tl oreganoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Spagetiksi

  • 2 kesäkurpitsaa
  • ½ kourallista lehtipersiljaa

Valmistus

  • Raasta bolognesekasvikset.
  • Kuullota kasviksia padassa oliiviöljyssä 5 minuuttia, lisää vegejauhis ja jatka vielä 5 minuuttia.
  • Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, punaviinietikka, parmesaaniraaste ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  • Tee kesäkurpitsasta spagettia spiraalileikkurilla.
  • Jaa kurpitsaspagetti lautasille, lisää bolognese ja koristele annokset persiljasilpulla.

VINKKI! Kasvisbolognese maistuu myös paistoksissa ja pizzan täytteenä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background