Kasvisbolognese vegejauhiksesta

40 minuuttia
346 kcal

Klassikkoateria spagetti bolognese muuntuu helposti herkulliseksi vegeversioksi kasvisjauhiksella ja kesäkurpitsapastalla. Nam!

Kesäkurpitsaspagettia ja kasvisjauhiskastiketta lautasella

BOLOGNESE EI LIHAA KAIPAA - kokeile vaihteeksi vegebolognesea.

© wichmann+bendtsen

Kasvisbolognese vegejauhiksesta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ sipuli
  • 1 porkkanaa
  • 100 g herkkusieniä
  • ½ valkosipulinkynttä
  • ¼ punaista chiliä
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 200 g vegejauhista
  • ½ tlk tomaattimurskaa
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 1½ rkl punaviinietikkaa tai 1 dl punaviiniä
  • ¼ dl parmesaaniraastetta
  • ½ tl basilikaa
  • ½ tl timjamia
  • ½ tl oreganoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Spagetiksi

  • 2 kesäkurpitsaa
  • ½ kourallista lehtipersiljaa

Valmistus

  • Raasta bolognesekasvikset.
  • Kuullota kasviksia padassa oliiviöljyssä 10 minuuttia, lisää vegejauhis ja jatka vielä 5 minuuttia.
  • Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, punaviinietikka, parmesaaniraaste ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  • Tee kesäkurpitsasta spagettia spiraalileikkurilla.
  • Jaa kurpitsaspagetti lautasille, lisää bolognese ja koristele annokset persiljasilpulla.

VINKKI! Kasvisbolognese maistuu myös paistoksissa ja pizzan täytteenä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background