Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kasvisbolo... Kasvisbolognese vegejauhiksesta 30 minuuttia 346 kcal Klassikkoateria spagetti bolognese muuntuu helposti herkulliseksi vegeversioksi kasvisjauhiksella ja kesäkurpitsapastalla. Nam! Teksti: Signe Moesby Leth 2. syyskuuta 2021 BOLOGNESE EI LIHAA KAIPAA — kokeile vaihteeksi vegebolognesea. © wichmann+bendtsen Kasvisbolognese vegejauhiksesta Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ sipuli 1 porkkanaa 100 g herkkusieniä ½ valkosipulinkynttä ¼ punaista chiliä ½ rkl oliiviöljyä 200 g vegejauhista ½ tlk tomaattimurskaa 1 rkl tomaattipyrettä 1½ rkl punaviinietikkaa tai 1 dl punaviiniä ¼ dl parmesaaniraastetta ½ tl basilikaa ½ tl timjamia ½ tl oreganoa merisuolaa mustapippuria Spagetiksi 2 kesäkurpitsaa ½ kourallista lehtipersiljaa Valmistus Raasta bolognesekasvikset. Kuullota kasviksia padassa oliiviöljyssä 5 minuuttia, lisää vegejauhis ja jatka vielä 5 minuuttia. Lisää tomaattimurska, tomaattipyre, punaviinietikka, parmesaaniraaste ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Tee kesäkurpitsasta spagettia spiraalileikkurilla. Jaa kurpitsaspagetti lautasille, lisää bolognese ja koristele annokset persiljasilpulla. VINKKI! Kasvisbolognese maistuu myös paistoksissa ja pizzan täytteenä. KasvisruokaKesäkurpitsa