Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

30 minuuttia
378 kcal

Nämä herkulliset tattariwrapit saavat täytteekseen mausteista tonnikalasalaattia. Katso resepti täältä.

Lautasella tattariwrap, jossa täytteenä tonnikalasalaattia ja punasipulia

ONKO KIIRE? Jätä tattaritortillat tänään leipomatta, ja osta valmiita täysjyvätortilloja.

© wichmann + bendtsen

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 wrapia

  • 1 dl tattarijauhoa
  • 1½ dl vettä
  • ½ muna
  • ½ tl merisuolaa

Tonnikalasalaatti:

  • 1 tlk tonnikalaa vedessä
  • 2 rkl maustamatonta rahkaa
  • 2 kevätsipulia
  • ½ punainen chili
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Täyte:

  • ½ paika
  • ¼ kurkkua
  • 50 g pinaattia
  • Kourallinen korianteria
  • (Marinoitua) punasipulia
  • 12 g sipulin ituja (haluttaessa)
  • ½ limetin mehu

Tattariwrapien ja tonnikalasalaatin valmistus

  • Vatkaa taikina-ainekset yhteen. Paista taikinasta neljä wrapia kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Valuta tonnikala ja sekoita siihen rahka, hienonnetut kevätsipulit ja chili, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Suikaloi paprika ja kurkku, ja jaa ne sekä pinaatti, korianteri, tonnikalasalaatti, punasipuli ja mahdolliset idut wrapeihin. Mausta limettimehulla.