Lautasella tattariwrap, jossa täytteenä tonnikalasalaattia ja punasipulia
© wichmann + bendtsen

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

Nämä herkulliset tattariwrapit saavat täytteekseen mausteista tonnikalasalaattia. Katso resepti täältä.

torstai 12. huhtikuuta 2018 teksti S. Leth

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

4 wrapia

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 20 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 40 minuuttia

AINEKSET

2,5 dl tattarijauhoa

3,5 dl vettä

1 muna

1 tl merisuolaa

Tonnikalasalaatti:

2 tölkki tonnikalaa vedessä

4 rkl maustamatonta rahkaa

4 kevätsipulia

1 punainen chili

Merisuolaa

Mustapippuria myllystä

Täyte:

1 paika

½ kurkkua

100 g pinaattia

Kourallinen korianteria

(Marinoitua) punasipulia

25 g sipulin ituja (haluttaessa)

1 limetin mehu

Tattariwrapien ja tonnikalasalaatin valmistus

  • Vatkaa taikina-ainekset yhteen. Paista taikinasta neljä wrapia kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Valuta tonnikala ja sekoita siihen rahka, hienonnetut kevätsipulit ja chili, mausta suolalla ja pippurilla. Laita salaatti viileään 15-20 minuutiksi.
  • Suikaloi paprika ja kurkku, ja jaa ne sekä pinaatti, korianteri, tonnikalasalaatti, punasipuli ja mahdolliset idut wrapeihin. Mausta limettimehulla.

Ravintosisältö/wrap:

Energiaa: 378 kcal

Proteiinia: 35 g

Rasvaa: 4,3 g

Hiilihydraattia: 51 g

Kuitua: 3,6 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee