Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

30 minuuttia
378 kcal

Nämä herkulliset tattariwrapit saavat täytteekseen mausteista tonnikalasalaattia. Katso resepti täältä.

Lautasella tattariwrap, jossa täytteenä tonnikalasalaattia ja punasipulia

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 wrapia

  • 1 dl tattarijauhoa
  • 1½ dl vettä
  • ½ muna
  • ½ tl merisuolaa

Tonnikalasalaatti:

  • 1 tölkki tonnikalaa vedessä
  • 2 rkl maustamatonta rahkaa
  • 2 kevätsipulia
  • ½ punainen chili
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Täyte:

  • ½ paika
  • ¼ kurkkua
  • 50 g pinaattia
  • Kourallinen korianteria
  • (Marinoitua) punasipulia
  • 12 g sipulin ituja (haluttaessa)
  • ½ limetin mehu

Tattariwrapien ja tonnikalasalaatin valmistus

  • Vatkaa taikina-ainekset yhteen. Paista taikinasta neljä wrapia kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Valuta tonnikala ja sekoita siihen rahka, hienonnetut kevätsipulit ja chili, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Suikaloi paprika ja kurkku, ja jaa ne sekä pinaatti, korianteri, tonnikalasalaatti, punasipuli ja mahdolliset idut wrapeihin. Mausta limettimehulla.