Terveellisiä reseptejä Päivällinen Tattariwra... Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia 30 minuuttia 378 kcal Nämä herkulliset tattariwrapit saavat täytteekseen mausteista tonnikalasalaattia. Katso resepti täältä. Teksti: Signe Moesby Leth 12. huhtikuuta 2018 Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 wrapia 1 dl tattarijauhoa 1½ dl vettä ½ muna ½ tl merisuolaa Tonnikalasalaatti: 1 tlk tonnikalaa vedessä 2 rkl maustamatonta rahkaa 2 kevätsipulia ½ punainen chili Merisuolaa Mustapippuria myllystä Täyte: ½ paika ¼ kurkkua 50 g pinaattia Kourallinen korianteria (Marinoitua) punasipulia 12 g sipulin ituja (haluttaessa) ½ limetin mehu Tattariwrapien ja tonnikalasalaatin valmistus Vatkaa taikina-ainekset yhteen. Paista taikinasta neljä wrapia kuumalla pannulla molemmin puolin. Valuta tonnikala ja sekoita siihen rahka, hienonnetut kevätsipulit ja chili, mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi paprika ja kurkku, ja jaa ne sekä pinaatti, korianteri, tonnikalasalaatti, punasipuli ja mahdolliset idut wrapeihin. Mausta limettimehulla. SipuliWrapitRahkaPinaattiKala