Tofu-papumuhennoksella täytetty tortilla

30 minuuttia
602 kcal

Tofu pitää texmex-mausteista. Vegaaninen tortilla täyttää ja maistuu.

Vegaaninen tofu-papumuhennoksella täytetty texmex-tortilla ja silputtua korianteria.

TORTILLAT – Korianteri sopii tortillaan. Purista lopuksi vähän limettimehua täytteen päälle viimeistelemään texmex-maku.

© wichmann+bendtsen

Tofu-papumuhennoksella täytetty tortilla

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Tofu-papumuhennos

  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 100 g karkeaa tofua
  • 1½ rkl texmex-maustesekoitusta
  • ½ tlk mustia papuja
  • 100 g salsakastiketta

Kastike

  • 50 g cashewpähkinöitä
  • ½ dl vettä
  • ½ jalapeno
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Kasvikset

  • ½ avokado
  • ½ paprika
  • ½ sydänsalaatti
  • ½ nippu korianteria
  • 2 isoa täysjyvätortillaa
  • 25 g nachoja

Valmistus

  • Murustele tofu kattilaan. Lisää öljy ja mausteet. Kuumenna sekoitellen pari minuuttia. Lisää huuhdotut ja valutetut pavut ja salsa ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  • Paloittele jalapeno ja sekoita kastikeainekset sileäksi, pehmeäksi kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Voit myös lisätä limettimehua maun mukaan.
  • Suikaloi avokado ja paprika. Silppua sydänsalaatti ja korianteri. Jaa tofu-papumuhennos ja kasvikset tortilloille.
  • Murustele nachot täytteen päälle ja lisää viimeiseksi kastike.

VINKKI! Täyttävän tortillan kokoaa mainiosti kasviksista.