Terveellisiä reseptejä Päivällinen Raikkaat k... Raikkaat kesäkääryleet savulohesta, lisukkeena wasabijogurttia 15 minuuttia 470 kcal Lohi maistuu hyvältä, mutta se on myös superterveellistä. Nyt voit rullata suositun lohen kauniiksi kääryleiksi ja dipata niitä wasabijogurttiin! Teksti: Augusta Sørensen 15. elokuuta 2018 SYÖTKÖ RIITTÄVÄSTI KALAA? Syö viikossa 200 g rasvaista kalaa ja yhteensä vähintään 350 g kalaa ja äyriäisiä. © wichmann+bendtsen Kesäkääryleet savulohesta, lisukkeena wasabijogurttia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta / 6kpl 2 dl luonnonjogurttia 1 tl wasabia 200 g kylmäsavulohta ½ sydänsalaattia ½ punasalaattia 2 kourallista punajuurenituja 2 kourallista herneenversoja 4 kourallista tuoretta pinaattia 2 kourallista sokeriherneen palkoja 2 kourallista korianteria 6 riisipaperiarkkia 2 rkl seesaminsiemeniä 1 limetti soijakastiketta Näin valmistat raikkaat kesäkääryleet lohesta Sekoita jogurtti ja wasabi kastikkeeksi. Leikkaa lohi vähintään 6 suikaleeksi. Huuhdo kasvikset. Täytä suuri kulho kylmällä vedellä ja liota yhtä riisipaperiarkkia kerrallaan 45 sekuntia. Laita riisipaperiarkin keskelle tuoreita kasviksia, savulohta ja seesaminsiemeniä. Täytteet saavat pursua yli arkin molemmista päistä. Rullaa riisipaperiarkki tiukasti kasvisten ympärille ja leikkaa se keskeltä poikki. Toista kunnes kaikki rullat on pyöritelty ja katkaistu. Aseta rullat tarjolle suurelle lautaselle, koristele limetinlohkoilla ja laita wasabijogurtti ja soijakastike tarjolle pieniin kulhoihin. KalaLohiPinaatti