Terveellisiä reseptejä Päivällinen Raikkaat j... Raikkaat jättikatkarapurullat 20 minuuttia Kaunista, herkullista, helppoa ja terveellistä! Teksti: Anne Larsen 20. syyskuuta 2015 Raikkaat jättikatkarapurullat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 6 kokonaista jättikatkarapua (esim. Black Tiger) 1 porkkanaa 1 sellerinvartta 1 kevätsipulia ½ punainen paprika ¼ tuorekurkkua 1 sydänsalaattia 1 avokadoa ½ limetti ½ nippu korianteria ½ nippu minttua 6 arkkia kevätrulliin tarkoitettua riisipaperia (etnisiä elintarvikkeita myyvissä kaupoista) tai paremman puutteessa filotaikinaa Kastike ½ dl tamaria- tai tavallista soijakastiketta ½ rkl seesamiöljyä 1 rkl makeaa chilikastiketta 1 rkl maapähkinävoita 1 rkl limettimehua merisuolaa, mustapippuria myllystä Valmistus Grillaa ja kuori jättikatkaravut (Voit halutessasi jättää pyrstöjen päät kuorimatta ja tehdä rullista toisesta päästään avoimia.). Anna jäähtyä. Leikkaa porkkanat, selleri, kevätsipuli, paprika ja kurkku, josta siemenet on poistettu, ohuiksi tikuiksi. Huuhtele ja linkoa salaatti. Viipaloi avokadoja kostuta viipaleet sitruunamehulla. Liota riisipaperia minuutti kylmässä vedessä. Nosta pehmennyt paperi lautaselle. Täytä kasviksilla, salaatilla, ravunlihalla ja yrteillä ja kääri rulliksi. Sekoita kastikeainekset, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kastike rullien Äyriäiset