Raikkaat jättikatkarapurullat

Kaunista, herkullista, helppoa ja terveellistä!

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

(4 annosta)

12 kokonaista jättikatkarapua (esim. Black Tiger)
2 porkkanaa
2 sellerinvartta
2 kevätsipulia
1 punainen paprika
½ tuorekurkkua
2 sydänsalaattia
2 avokadoa
1 limetti
pieni nippu korianteria
pieni nippu minttua
12 arkkia kevätrulliin tarkoitettua riisipaperia (etnisiä elintarvikkeita myyvissä kaupoista) tai paremman puutteessa filotaikinaa


Kastike

1,5 dl tamaria- tai tavallista soijakastiketta
1 rkl seesamiöljyä
2 rkl makeaa chilikastiketta
2 rkl maapähkinävoita
2 rkl limettimehua
merisuolaa, mustapippuria myllystä

  • Grillaa ja kuori jättikatkaravut (Voit halutessasi jättää pyrstöjen päät kuorimatta ja tehdä rullista toisesta päästään avoimia.).
  • Anna jäähtyä. Leikkaa porkkanat, selleri, kevätsipuli, paprika ja kurkku, josta siemenet on poistettu, ohuiksi tikuiksi. Huuhtele ja linkoa salaatti.
  • Viipaloi avokadoja kostuta viipaleet sitruunamehulla.
  • Liota riisipaperia minuutti kylmässä vedessä. Nosta pehmennyt paperi lautaselle.
  • Täytä kasviksilla, salaatilla, ravunlihalla ja yrteillä ja kääri rulliksi.
  • Sekoita kastikeainekset, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kastike rullien kanssa.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee