Tuplaherne-kukkakaalisosekeitto

20 minuuttia
351 kcal

Haluatko vähentää lihan syöntiä? Tässä täydellinen kasvisresepti herkkusuille! Herneillä kruunattu kukkakaalikeitto hellii makuhermoja – ja valmistuu 20 minuutissa.

Keittoa kulhossa

Tuplaherne-kukkakaalisosekeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 kukkakaali
  • vettä tai kasvislientä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 2 dl maitoa
  • 100 g säilöttyjä kikherneitä
  • 100 g herneitä
  • 1 kourallista vesikrassia

Lisäksi

  • 2 Viipale ruisleipää

Tuplaherne-kukkakaalikeiton valmistus

  • Paloittele kukkakaali kattilaan. Lisää vettä niin paljon, että kaali peittyy. Jos haluat keittoon voimakkaamman maun, käytä kasvislientä. Lisää öljyt ja 1 tl merisuolaa.

  • Keitä kukkakaali kypsäksi. Ota keitinvesi talteen.

  • Lisää maito ja keitinlientä tarpeen mukaan. Soseuta keitto. Lisää herneet, mausta suolalla ja kuumenna kiehuvaksi.

  • Jaa keitto lautasille, koristele annokset vesikrassilla ja tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background