Tuplaherne-kukkakaalisosekeitto

20 minuuttia
351 kcal

Haluatko vähentää lihan syöntiä? Tässä täydellinen kasvisresepti herkkusuille! Herneillä kruunattu kukkakaalikeitto hellii makuhermoja – ja valmistuu 20 minuutissa.

Keittoa kulhossa

Tuplaherne-kukkakaalisosekeitto

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 kukkakaali
  • vettä tai kasvislientä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 2 dl maitoa
  • 100 g säilöttyjä kikherneitä
  • 100 g herneitä
  • 1 kourallista vesikrassia

Lisäksi

  • 2 Viipale ruisleipää

Tuplaherne-kukkakaalikeiton valmistus

  • Paloittele kukkakaali kattilaan. Lisää vettä niin paljon, että kaali peittyy. Jos haluat keittoon voimakkaamman maun, käytä kasvislientä. Lisää öljyt ja 1 tl merisuolaa.

  • Keitä kukkakaali kypsäksi. Ota keitinvesi talteen.

  • Lisää maito ja keitinlientä tarpeen mukaan. Soseuta keitto. Lisää herneet, mausta suolalla ja kuumenna kiehuvaksi.

  • Jaa keitto lautasille, koristele annokset vesikrassilla ja tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background