Mozzarella-parmankinkku-munakaswrap

25 minuuttia
383 kcal

Herkullisella tomaatilla, parmankinkulla ja mozzarellalla täytetty munakaswrap on hyvä vaihtoehto leivälle tai vehnätortillalle, jos haluat vähentää hiilihydraattien saantia.

Nainen pitelee lautasta, jolla on munakaswrap

Mozzarella-parmankinkku-munakaswrap

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Munakaskrepit, 2 kpl

  • 4 munaa
  • 2 rkl maitoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Fyld

  • 2 tomaattia
  • 2 Viipale parmankinkkua
  • 1 rkl basilikapestoa
  • 1 kourallista rucolaa
  • 50 g mozzarellaa

Basilikapesto

  • 40 g pinjansiemeniä
  • 1 ruukku basilikaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 40 g parmesaaniraastetta
  • 1 valkosipulinkynttä
  • mustapippuria
  • merisuolaa

Valmistus

Basilikapesto

Mittaa kaikki ainekset sauvasekoittimen kulhoon tai muuhun korkeaan ja kapeaan astiaan. Soseuta kunnes rakenne on sopiva. Peston voi hyvin jättää rouheasti karkeaksi.

Mozzarella-parmankinkku-munakaswrap

  • Valmista ensin munakasletut. Vatkaa ainekset sekaisin. Kaada puolet munamassasta pannulle ja paista molemmin puolin miedolla lämmöllä. Paista toinen lettu.
  • Viipaloi tomaatit. Paahda viipaleet ja parmankinkku grillipannulla.
  • Jaa munakaslettujen päälle rapea parmankinkku, grillatut tomaattiviipaleet, rucola ja viipaloitu mozzarella. Lusikoi pestoa päälle ja kääri wrapiksi tai taita.

VINKKI Jos rucolan vaihtaa jäävuorisalaattiin tai lehtisalaattiin, maku on miedompi.