Terveellinen ja helppo parsakaali-broilerisalaatti

25 minuuttia
442 kcal

Parsakaalista, broilerista ja kalkkunapekonista koottu ruokaisa salaatti vie nälän ja maistuu lisäksi herkulliselta! Salaatti valmistuu nopeasti ja sopii hyvin vaikkapa lounaaksi.

Terveellinen ja helppo parsakaali-broilerisalaatti

HELPPO JA NOPEA LOUNAS – ruokaisa salaatti valmistuu nopeasti!

© wichmann+bendtsen

Terveellinen ja helppo parsakaali-broilerisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 broilerin rintafilee
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 4 viipaletta kalkkunapekonia
  • 300 g parsakaalia
  • ½ punasipulia
  • ½ punaista paprikaa
  • 50 g rucolaa
  • 1 kourallista hasselpähkinöitä
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 dl vähärasvaista kreikkalaista jogurttia
  • 1 tl currya
  • 2 rkl vettä

Valmistus

  • Paista broilerifileetä öljyssä pannulla noin 5–6 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista kalkkunapekoni pannulla rapeaksi.
  • Leikkaa parsakaali pienemmiksi kukinnoiksi ja höyrytä 2 minuuttia.
  • Hienonna sipuli, suikaloi paprika, leikkaa broileri suupaloiksi ja murustele pekoni.
  • Jaa rucola kahdelle lautaselle ja lisää broileri, pekoni, parsakaali, sipuli ja paprika.
  • Rouhi hasselpähkinät ja ripottele salaatin päälle.
  • Sekoita jogurtti, curry ja vesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pirskota kastiketta annoksiin.

VINKKI! Voit käyttää salaattiin myös broccoliinia eli varsiparsakaalia, ja pähkinät voi vaihtaa fetajuustoon, maapähkinöihin tai paahdettuihin auringonkukansiemeniin.

VINKKI! Voit valmistella kaikki salaatin ainekset jo etukäteen, jolloin ateria valmistuu nopeasti vain kokoamalla salaatti lautaselle.