Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

20 minuuttia
327 kcal

Tuhdisti kasviksia päivällispöytään! Kokeile parsakaalisalaattia, joka on makua täynnä – ja jossa liha on rapsakassa sivuosassa.

Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

KASVIKSET PÄÄOSASSA liha sivuosassa.

© wichmann+bendtsen

Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 parsakaali
  • 1 omena
  • ½ punasipulia
  • ½ granaattiomenaa
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 3 Viipale pekonia

Kastike

  • 4 rkl kreikkalaista kevytjogurttia
  • 1 rkl vaaleaa hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita kastike.
  • Irrota parsakaalin nuput ja kuutioi omena. Hienonna sipuli ja irrota granaattiomenan siemenet.
  • Paahda pekonit kullanruskeiksi kuumalla pannulla tai mikrossa talouspaperin välissä 3 minuuttia. Imeytä rasva talouspaperiin ja anna jäähtyä. Murustele sormin.
  • Sekoita salaatti ja lisää kastike. Ripottele pekonit päälle.

VINKKI! Leikkaa granaattiomenan hattu pois. Viillä kuori lohkoiksi, mutta älä paina veistä syvälle. Irrota lohkot ja napsi siemenet irti.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background