Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

20 minuuttia
327 kcal

Tuhdisti kasviksia päivällispöytään! Kokeile parsakaalisalaattia, joka on makua täynnä – ja jossa liha on rapsakassa sivuosassa.

Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

KASVIKSET PÄÄOSASSA liha sivuosassa.

© wichmann+bendtsen

Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 parsakaali
  • 1 omena
  • ½ punasipulia
  • ½ granaattiomenaa
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita
  • 2 rkl auringonkukansiemeniä
  • 3 Viipale pekonia

Kastike

  • 4 rkl kreikkalaista kevytjogurttia
  • 1 rkl vaaleaa hunajaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita kastike.
  • Irrota parsakaalin nuput ja kuutioi omena. Hienonna sipuli ja irrota granaattiomenan siemenet.
  • Paahda pekonit kullanruskeiksi kuumalla pannulla tai mikrossa talouspaperin välissä 3 minuuttia. Imeytä rasva talouspaperiin ja anna jäähtyä. Murustele sormin.
  • Sekoita salaatti ja lisää kastike. Ripottele pekonit päälle.

VINKKI! Leikkaa granaattiomenan hattu pois. Viillä kuori lohkoiksi, mutta älä paina veistä syvälle. Irrota lohkot ja napsi siemenet irti.