Parsakaalisalaatti ja rapeaa pekonia
Tuhdisti kasviksia päivällispöytään! Kokeile parsakaalisalaattia, joka on makua täynnä – ja jossa liha on rapsakassa sivuosassa.
Tuhdisti kasviksia päivällispöytään! Kokeile parsakaalisalaattia, joka on makua täynnä – ja jossa liha on rapsakassa sivuosassa.
Se on rapeaa, mehukasta, makeaa ja suolaista: Parsakaali-pekonisalaatti on klassikko, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että se maistuu mielettömän hyvältä. Ja parsakaali pursuaa hyviä aineita.
Lue lisää siitä, mitä kaikkea saat, kun popsit vihreää terveyspommia.
Asteikolla 1–10 se ansaitsee ehdottomasti korkeimman arvosanan. Parsakaali suorastaan pursuaa terveellisiä ainesosia, ja se tekee hyvää esimerkiksi ruuansulatukselle ja vahvistaa suolistoflooraa ja vastustuskykyä.
Parsakaali-pekonisalaatti on hyvä ateria sellaisenaan, esimerkiksi lounaana tai kevyenä päivällisenä. Siitä saa kuitenkin myös hyvän vihreän ja maukkaan lisukkeen esimerkiksi grilliruualle.
Parsakaalia ei kannata keittää, sillä siitä tulee helposti ylikypsää ja mautonta. Voit lisätä sen raakana parsakaalisalaattiin, mutta voi myös höyryttää tai ryöpätä sen, jolloin se pehmenee hieman mutta ei muutu lötköksi.