Kuutioi broilerinfileet suupaloiksi ja hienonna sipuli. Paista padassa oliiviöljyssä viitisen minuuttia, kunnes broileri saa vähän väriä.
Murskaa valkosipuli, raasta inkivääri ja lisää pataan mausteiden kanssa. Paista vielä pari minuuttia.
Lisää korianterisilppu, tomaattimurska ja jogurtti. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta sitten lempeällä lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää huuhtaistu pinaatti juuri ennen tarjoilua.
Raasta tai jauha kukkakaali karkeaksi, murskaa valkosipuli ja silppua korianteri. Lisää sitruunamehu ja suola ja kuullota pannulla oliiviöljyssä 5–10 minuuttia.
Koristele annokset mantelirouheella ja yrteillä.
VINKKI! Viimeistele annokset vaihteeksi esimerkiksi cashew-pähkinärouheella.