Kalatäytteiset tortillat ja mango-ananassalsaa

30 minuuttia
532 kcal

Värikylläinen kalaruoka mango-ananassalsan tuomalla trooppisella twistillä. Fuusiokeittiötä parhaimmillaan!

Kalatäytteiset tortillat ja mango-ananassalsaa

VÄRIKYLLÄINEN ANNOS kalaa, tortillalettuja ja mango-ananassalsaa

© wichmann+bendtsen

Kalatäytteiset tortillat ja mango-ananassalsaa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Kala

  • 250 g kiinteää, vaaleaa kalaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ¼ tl chilijauhetta
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Salsa

  • ½ mangoa
  • 1 Viipale ananasta 1 cm
  • ½ keltaista paprikaa
  • 8 keltaista kirsikkatomaattia
  • ½ pientä punasipulia
  • 1 keltainen chilipalko
  • ½ limetin mehu
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 kourallista korianteria
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Lisäksi

  • 100 g valkokaalia
  • 1 kourallista korianteria
  • 4 täysjyvätortillalettua
  • 2 rkl kevytranskankermaa

Valmistus

  • Suikaloi kala. Sekoita öljy ja mausteet ja kääntele kalapalat mausteöljyssä.
  • Levitä kalapalat univuokaan tai leivinpaperille ja kypsennä 175 asteessa 15 minuuttia.
  • Silppua salsakasvikset. Sekoita joukkoon limettimehu, öljy ja korianterisilppu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Suikaloi kaali ja silppua korianteri. Lämmitä tortillaletut pannulla tai mikrossa. Levitä päälle valkokaalia, kalaa, salsaa, raskankermaa ja korianteria. Kääri rullaksi tai taittele taskuksi ja haukkaa.

VINKKI! Valkokaali on hyvä kuidun, C-vitamiinin ja kaliumin lähde vieläpä ilman liikoja kaloreita.