Terveellisiä reseptejä Lounas Hernesosek... Hernesosekeitto ja katkarapuja 20 minuuttia 425 kcal Ihanan vihreä hernesosekeitto sopii täydellisesti lämpimän kesäpäivän ateriaksi! Kermainen keitto tarjotaan kylmänä katkarapujen kera. Superhelppo tehdä ja maistuu taivaalliselta! Teksti: Maria Christensen 22. marraskuuta 2021 VUODENAJASTA RIIPPUMATTA TÄMÄ KEITTO TUO KEVÄÄN MIELEEN – ihanan kermainen keitto sisältää vain vähärasvaista ruokakermaa! © wichmann+bendtsen Kermainen hernesosekeitto ja katkarapuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 dl vettä ½ kasvisliemikuutiota 500 g pakasteherneitä 1 valkosipulinkynsi 1 dl kahvikermaa 2 tl oliiviöljyä ½ tl merisuolaa mustapippuria 1 sitruunan mehu ½ kourallista manteleita 350 g katkarapuja herneenversoja tai vesikrassia Valmistus Liuota kasvisliemikuutio kiehuvaan veteen ja lisää herneet. Lisää valkosipuli, kerma ja öljy. Soseuta sauvasekottimella tai tehosekoittimessa. Mausta keitto suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Paahda manteleita pari minuuttia kuivalla kuumalla pannulla. Rouhi veitsellä pienemmiksi. Sulata ja valuta katkaravut. Painele liika neste pois talouspaperilla. Jäähdytä keitto ja annostele kulhoihin, koristele katkaravulla, mantelirouheella ja herneenversoilla. KeittoHerneKatkarapu