Terveellisiä reseptejä Päivällinen Keltainen ... Keltainen parsakaali-katkarapukeitto 20 minuuttia 487 kcal Mausteinen parsakaali-katkarapukeitto lämmittää mukavasti ja sisältää rutkasti hyviä ainesosia. Ja herkun valmistuskin vie vain reilun vartin! Teksti: Anne Larsen 4. syyskuuta 2019 PAINAAKO KIIRE PÄÄLLE? Auringonkeltaisen katkarapukeiton valmistus vie vain 20 minuuttia, ja maku vie kielen mennessään. © wichmann+bendtsen Keltainen parsakaali-katkarapukeitto Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 4 dl kana- tai kasvislientä 2 dl kookosmaitoa currya kurkumaa jauheena tai tuoretta raasteena merisuolaa 200 g katkarapuja 300 g brokkoliinia tai parsakaalia 1 tl tummaa seesamiöljyä tai oliiviöljyä mustapippuria 2 viipaletta ruisleipää Valmistus Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Purista liika vesi pois ja valuta siivilässä. Kiehauta kana- tai kasvisliemi ja kookosmaito. Mausta currylla, kurkumalla ja suolalla. Paloittele brokkoliinit suupaloiksi, pyöräytä oliiviöljyssä pannulla, lisää kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää katkaravut valmiiseen keittoon ja kuumenna nopeasti. Katkaravuista tulee helposti kumimaisia, jos niitä kuumentaa liian kauan. Jaa keitto lautasille, lisää kunnon pyöräytys mustapippuria, paahda lisäksi ruisleipää ja tarjoa heti. CurryKatkarapuKeitto