Lue myös

Kasviscurrypata

Kasviscurry

Lautasellinen katkarapukeittoa
Painaako kiire päälle?

Auringonkeltaisen katkarapukeiton valmistus vie vain 20 minuuttia, ja maku vie kielen mennessään. 

© wichmann+bendtsen

Keltainen parsakaali-katkarapukeitto

Mausteinen parsakaali-katkarapukeitto lämmittää mukavasti ja sisältää rutkasti hyviä ainesosia. Ja herkun valmistuskin vie vain reilun vartin!

keskiviikko 4. syyskuuta 2019 teksti A. Larsen

Keltainen parsakaali-katkarapukeitto

2 annosta 

4 dl kana- tai kasvislientä
2 dl kookosmaitoa
currya
kurkumaa jauheena tai tuoretta raasteena 
merisuolaa
200 g katkarapuja
300 g brokkoliinia tai parsakaalia
1 tl tummaa seesamiöljyä tai oliiviöljyä
mustapippuria
2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Anna katkarapujen sulaa jääkaapissa. Purista liika vesi pois ja valuta siivilässä.
  • Kiehauta kana- tai kasvisliemi ja kookosmaito. Mausta currylla, kurkumalla ja suolalla.
  • Paloittele brokkoliinit suupaloiksi, pyöräytä oliiviöljyssä pannulla, lisää kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää katkaravut valmiiseen keittoon ja kuumenna nopeasti. Katkaravuista tulee helposti kumimaisia, jos niitä kuumentaa liian kauan.
  • Jaa keitto lautasille, lisää kunnon pyöräytys mustapippuria, paahda lisäksi ruisleipää ja tarjoa heti.

Ravintosisältö/annos:

Energiaa 487 kcal 
Proteiinia 30 g 
Rasvaa 26 g
Hiilihydraattia 39 g 
Kuitua 9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee