Kasviscurry

55 minuuttia
782 kcal

Heitä pataan vihanneksia ja mausteita ja anna hautua 40 minuuttia – näin helposti valmistuu maistuva illallinen. Syömään!

Kasviscurrypata

Kasvissyönti on ilmastoteko.

© wichmann+bendtsen

Kasviscurry

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g perunoita
  • 1 pieni omena
  • 1 sipuli
  • 1 porkkana
  • ½ kesäkurpitsaa
  • 8 kirsikkatomaattia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 tl inkivääriä
  • punaista chiliä
  • kourallinen korianteria pataan
  • ja muutama lehti koristeeksi
  • 1 prk kikherneitä
  • 1 rkl currya
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 prk kevytkookosmaitoa
  • 1 dl vettä
  • hiukan jauhoja suurustukseen, esim. ravinteikasta ja gluteenitonta tattaria

Lisäksi:

  • 75 g pinaattia
  • 2 viipaletta täysjyväleipää

Kasviscurrypadan valmistaminen

  • Kuori perunat ja omena. Kuutioi perunat, omena, sipuli, porkkana, kesäkurpitsa ja tomaatit. Raasta valkosipuli ja inkivääri ja hienonna chili ja korianteri. Valuta ja huuhdo kikherneet.

  • Pane pataan kaikki muut curryn ainekset paitsi suurustusjauhot.

  • Kiehauta, vähennä sitten lämpöä ja anna hautua kannen alla 40 minuuttia.

  • Maista ja lisää tarvittaessa mausteita. Jos haluat paksua currya, suurusta jauhoilla.

  • Koristele pata korianterilla ja tarjoa tuoreen pinaatin ja täysjyväleivän kanssa.


Heitä pataan kikherneitä, vihanneksia ja mausteita ja anna hautua 40 minuuttia.

© wichmann+bendtsen

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background