Tortillat katkarapu-appelsiini-täytteellä

25 minuuttia
504 kcal

Loihdimme katkaravuista ja sitrushedelmistä herkullisen raikkaan täytteen tortilloille. Lähde mukaan aurinkoiselle makumatkalle!

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

KATKARAVUT SOPIVAT MYÖS TORTILLOIDEN TÄYTTEEKSI – kokeile vaikka!

© wichmann+bendtsen

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 125 g katkarapuja
  • 4 limetin mehu
  • 1 tomaatti
  • ¼ kurkkua
  • 1 avokado
  • 1 appelsiini
  • 1 jalapeno
  • ½ punasipulia
  • 1 kourallista korianteria
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

  • 8 pientä täysjyvätortillaa
  • tuoretta korianteria
  • limettimehua

Valmistus

  • Sekoita katkaravut ja limetin mehu kulhossa.
  • Paloittele tomaatti, kurkku, avokado ja appelsiini pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli, jalapenot ja korianteri.
  • Kaada limettimehu katkaravuista ja sekoita joukkoon kasvikset. Mausta korianterisilpulla, suolalla ja pippurilla.
  • Levitä ceviche uunissa tai mikrossa lämmitetyille tortillaletuille, lisää korianteria ja purista päälle limettimehua.

VINKKI! Sitruksien hapan mehu raakakypsyttää kalan ja katkaravut pilkkomalla niiden proteiinit samalla kun se antaa ruokaan makua.


Newsletter background