Tortillat katkarapu-appelsiini-täytteellä

25 minuuttia
504 kcal

Loihdimme katkaravuista ja sitrushedelmistä herkullisen raikkaan täytteen tortilloille. Lähde mukaan aurinkoiselle makumatkalle!

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

KATKARAVUT SOPIVAT MYÖS TORTILLOIDEN TÄYTTEEKSI – kokeile vaikka!

© wichmann+bendtsen

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 125 g katkarapuja
  • 4 limetin mehu
  • 1 tomaatti
  • ¼ kurkkua
  • 1 avokado
  • 1 appelsiini
  • 1 jalapeno
  • ½ punasipulia
  • 1 kourallista korianteria
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

  • 8 pientä täysjyvätortillaa
  • tuoretta korianteria
  • limettimehua

Valmistus

  • Sekoita katkaravut ja limetin mehu kulhossa.
  • Paloittele tomaatti, kurkku, avokado ja appelsiini pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli, jalapenot ja korianteri.
  • Kaada limettimehu katkaravuista ja sekoita joukkoon kasvikset. Mausta korianterisilpulla, suolalla ja pippurilla.
  • Levitä ceviche uunissa tai mikrossa lämmitetyille tortillaletuille, lisää korianteria ja purista päälle limettimehua.

VINKKI! Sitruksien hapan mehu raakakypsyttää kalan ja katkaravut pilkkomalla niiden proteiinit samalla kun se antaa ruokaan makua.