Tortillat katkarapu-appelsiini-täytteellä

25 minuuttia
504 kcal

Loihdimme katkaravuista ja sitrushedelmistä herkullisen raikkaan täytteen tortilloille. Lähde mukaan aurinkoiselle makumatkalle!

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

KATKARAVUT SOPIVAT MYÖS TORTILLOIDEN TÄYTTEEKSI – kokeile vaikka!

© wichmann+bendtsen

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 125 g katkarapuja
  • 4 limetin mehu
  • 1 tomaatti
  • ¼ kurkkua
  • 1 avokado
  • 1 appelsiini
  • 1 jalapeno
  • ½ punasipulia
  • 1 kourallista korianteria
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

  • 8 pientä täysjyvätortillaa
  • tuoretta korianteria
  • limettimehua

Valmistus

  • Sekoita katkaravut ja limetin mehu kulhossa.
  • Paloittele tomaatti, kurkku, avokado ja appelsiini pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli, jalapenot ja korianteri.
  • Kaada limettimehu katkaravuista ja sekoita joukkoon kasvikset. Mausta korianterisilpulla, suolalla ja pippurilla.
  • Levitä ceviche uunissa tai mikrossa lämmitetyille tortillaletuille, lisää korianteria ja purista päälle limettimehua.

VINKKI! Sitruksien hapan mehu raakakypsyttää kalan ja katkaravut pilkkomalla niiden proteiinit samalla kun se antaa ruokaan makua.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background