Tortillat katkarapu-appelsiini-täytteellä

25 minuuttia
504 kcal

Loihdimme katkaravuista ja sitrushedelmistä herkullisen raikkaan täytteen tortilloille. Lähde mukaan aurinkoiselle makumatkalle!

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

KATKARAVUT SOPIVAT MYÖS TORTILLOIDEN TÄYTTEEKSI – kokeile vaikka!

© wichmann+bendtsen

Tortillat katkarapu-avokado-appelsiini-tomaattitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 125 g katkarapuja
  • 4 limetin mehu
  • 1 tomaatti
  • ¼ kurkkua
  • 1 avokado
  • 1 appelsiini
  • 1 jalapeno
  • ½ punasipulia
  • 1 kourallista korianteria
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Tarjoiluun

  • 8 pientä täysjyvätortillaa
  • tuoretta korianteria
  • limettimehua

Valmistus

  • Sekoita katkaravut ja limetin mehu kulhossa.
  • Paloittele tomaatti, kurkku, avokado ja appelsiini pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli, jalapenot ja korianteri.
  • Kaada limettimehu katkaravuista ja sekoita joukkoon kasvikset. Mausta korianterisilpulla, suolalla ja pippurilla.
  • Levitä ceviche uunissa tai mikrossa lämmitetyille tortillaletuille, lisää korianteria ja purista päälle limettimehua.

VINKKI! Sitruksien hapan mehu raakakypsyttää kalan ja katkaravut pilkkomalla niiden proteiinit samalla kun se antaa ruokaan makua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background