Lämminsavulohta kesäkurpitsapastaa ja pestoa

15 minuuttia
445 kcal

Runsaasti proteiinia, terveellisiä rasvahappoja ja vain vähän kaloreita. Kaikki kohdallaan! Terveellinen ja maistuva ruoka, jota haluaa taatusti toistenkin.

Lämminsavulohta kesäkurpitsapastaa ja pestoa

LÄMMINSAVULOHTA KESÄKURPITSAPASTAA JA PESTOA – vähäkalorisuuden ja hiilareiden vähyyden taika on siinä, että pasta on kesäkurpitsaa eikä vehnää.

© wichmann+bendtsen

Lohta kesäkurpitsapastaa ja pestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 2 rkl pestoa
  • 2 rkl puolikuivattuja tomaatteja
  • 1 punaista paprikaa
  • 150 g lämminsavulohta
  • 1 rkl cashewpähkinöitä
  • 150 g herneitä
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Tee kesäkurpitsapasta spiraalileikkurilla. (Jos haluat kuumentaa kesäkurpitsapastaa, upota se siivilässä noin puoleksi minuutiksi kiehuvan kuumaan veteen.) Kääntele pesto kesäkurpitsasuikaleiden joukkoon. Jaa lautasille.
  • Leikkaa puolikuivatut tomaatit ja paprika suikaleiksi. Paloittele lohi suupaloiksi.
  • Paahda cashewpähkinöihin vähän väriä kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Sekoita tomaatti- ja paprikasuikaleet, lohi ja pähkinät sekä herneet kesäkurpitsapastan joukkoon. Lisää annoksiin suolaa ja mustapippuria myllystä.

VINKKI Pesto on helppo tehdä itse tehosekoittimessa basilikasta, pinjansiemenistä, parmesaanista ja oliiviöljystä.