yhden padan kasvispäivällinen
Vain mielikuvitus on rajana –

Jos kaapistasi löytyy ylimääräisiä kasviksia, ne voi hyvin heittää sekaan.

© wichmann+bendtsen

Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

Oletko lämpimän, vitamiinipitoisen ja maukkaan ruuan perään? Tämä kasvispata on pullollaan kasviksia ja täyttäviä linssejä, todella helppo valmistaa ja ei jätä paljoa tiskejä. Ole hyvä!

torstai 20. helmikuuta 2020 teksti S. Leth

Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 20 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

½ parsakaalia

2 valkosipulinkynttä

100 g ruskeita herkkusieniä

100 g lehtikaalia

1 purjo

2 dl kvinoaa

1 rkl oliiviöljyä

1 rkl misotahnaa

5 dl kasvislientä

4 rkl parmesaaniraastetta

1 tölkki vihreitä linssejä

merisuolaa

mustapippuria

Valmistus

  • Irrota parsakaalin kukinnot ja silppua valkosipuli, herkkusienet, lehtikaali ja halkaistu, huuhdeltu purjo.

  • Pane kvinoa, öljy, miso, kasvisliemi ja parmesaani pataan. Sekoita ja lisää kasvikset ja valutetut linssit päälle.

  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuttia. Vältä sekoittamista. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.

VINKKI!Käytä Vegepotiin jää kaapin vihanneslokeron koko sisältö. Lisää juurekset pataan karkeana raasteena kypsymisjärjestyksessä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 363 kcal

Proteiinia: 21 g

Rasvaa: 9 g

Hiilihydraattia: 55 g

Kuitua: 9 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee