Yhden pannun kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

30 minuuttia
363 kcal

Oletko lämpimän, vitamiinipitoisen ja maukkaan ruuan ystävä? Etsitkö reseptiä, joka valmistuu vahtimatta? Tämä yhden pannun kaali-linssipata on kaikkea sitä.

Yhden pannun kasvispata

VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA – Jos kaapistasi löytyy ylimääräisiä kasviksia, ne voi hyvin heittää sekaan.

© wichmann+bendtsen

Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ parsakaalia
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 50 g ruskeita herkkusieniä
  • 50 g lehtikaalia
  • ½ purjo
  • 1 dl kvinoaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl misotahnaa
  • 2½ dl kasvislientä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ tlk vihreitä linssejä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Irrota parsakaalin kukinnot ja silppua valkosipuli, herkkusienet, lehtikaali ja halkaistu, huuhdeltu purjo.
  • Pane kvinoa, öljy, miso, kasvisliemi ja parmesaani pataan. Sekoita ja lisää kasvikset ja valutetut linssit päälle.
  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuttia. Vältä sekoittamista. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.

VINKKI!Käytä Vegepotiin jää kaapin vihanneslokeron koko sisältö. Lisää juurekset pataan karkeana raasteena kypsymisjärjestyksessä.