Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

30 minuuttia
363 kcal

Oletko lämpimän, vitamiinipitoisen ja maukkaan ruuan perään? Tämä kasvispata on pullollaan kasviksia ja täyttäviä linssejä, todella helppo valmistaa ja ei jätä paljoa tiskejä. Ole hyvä!

yhden padan kasvispäivällinen

VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA – Jos kaapistasi löytyy ylimääräisiä kasviksia, ne voi hyvin heittää sekaan.

© wichmann+bendtsen

Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ parsakaalia
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 50 g ruskeita herkkusieniä
  • 50 g lehtikaalia
  • ½ purjo
  • 1 dl kvinoaa
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl misotahnaa
  • 2½ dl kasvislientä
  • 2 rkl parmesaaniraastetta
  • ½ tölkki vihreitä linssejä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Irrota parsakaalin kukinnot ja silppua valkosipuli, herkkusienet, lehtikaali ja halkaistu, huuhdeltu purjo.

  • Pane kvinoa, öljy, miso, kasvisliemi ja parmesaani pataan. Sekoita ja lisää kasvikset ja valutetut linssit päälle.

  • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuttia. Vältä sekoittamista. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.

VINKKI!Käytä Vegepotiin jää kaapin vihanneslokeron koko sisältö. Lisää juurekset pataan karkeana raasteena kypsymisjärjestyksessä.