Yhden astian kasvispata kvinoasta, kaalista ja linsseistä
4 annosta
½ parsakaalia2 valkosipulinkynttä
100 g ruskeita herkkusieniä
100 g lehtikaalia
1 purjo
2 dl kvinoaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl misotahnaa
5 dl kasvislientä
4 rkl parmesaaniraastetta
1 tlk vihreitä linssejä
merisuolaa
mustapippuria
Valmistus
Irrota parsakaalin kukinnot ja silppua valkosipuli, herkkusienet, lehtikaali ja halkaistu, huuhdeltu purjo.
Pane kvinoa, öljy, miso, kasvisliemi ja parmesaani pataan. Sekoita ja lisää kasvikset ja valutetut linssit päälle.
Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua hiljalleen 15–20 minuttia. Vältä sekoittamista. Sirottele päälle suolaa, pippuria ja parmesaaniraastetta.
VINKKI! Käytä Vegepotiin jää kaapin vihanneslokeron koko sisältö. Lisää juurekset pataan karkeana raasteena kypsymisjärjestyksessä.
Næringsindhold i vegetarisk one pot pr. person: _FI
Energiaa 363 kcal
Proteiinia 21 g
Rasvaa 9 g
Hiilihydraattia 55 g
Kuitua 9 g