Parsakaalipyörykät ovat herkullinen ja kevyempi vaihtoehto perinteisille lihapullille, ja tässä ateriassa ne saavat seurakseen maukasta kvinoasalaattia.
Kiehauta parsakaalia 2 minuuttia. Valuta kunnolla siivilässä ja hienonna.
Hienonna persilja ja chili. Sekoita mausteet, parsakaali, kikhernejauhot, maito ja korppujauhot taikinaksi.
Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä leivinpaperille. Sulata kookosöljy ja pirskota se pyöryköiden päälle. Paista 200 asteessa 15 min.
Kypsennä kvinoa ja edamamepavut pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä.
Hienonna porkkanat, persilja, kevätsipuli ja oliivit ja sekoita ne kikherneiden, edamamepapujen ja kvinoan kanssa salaatiksi, mausta öljyllä ja suolalla.
Annostele salaatti kulhoihin ja lisää pyörykät päälle.