Broileri-cashewpähkinäwokki

30 minuuttia
758 kcal

Värikäs wokki piristää harmaata päivää ja sisältää runsaasti pähkinöistä, mehukkaasta broilerista ja kasviksista saatavia ravintoaineita.

Broileriwokki

NOPEA WOKKI – Wokki estää nälkäkiukun pienellä varoitusajalla, sillä se valmistuu puolessa tunnissa.

© wichmann+bendtsen

Broileri-cashewpähkinäwokki

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g ruskeaa riisiä ja/tai
  • 150 g kukkakaalia

Wokki:

  • 300 g broilerin rintafileetä
  • ½ punaista paprikaa
  • ½ keltaista paprikaa
  • 200 g parsakaalia
  • 1 punasipuli
  • 2 kevätsipulia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 40 g cashewpähkinöitä
  • Tuoretta korianteria
  • 1 limetti

Kastike

  • 1½ dl vettä
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1½ rkl sokeria
  • ½ dl soijakastiketta

Valmistus

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja raasta kukkakaali.
  • Paloittele broileri ja paprikat. Irrota parsakaalin kukinnot, halkaise ja viipaloi sipuli ja leikkaa kevätsipuli renkaiksi.
  • Paahda cashewpähkinät kullanruskeiksi wokkipannulla. Pane sivuun.
  • Paista broileri oliiviöljyssä.
  • Lisää kasvikset kun broileri on melkein kypsää ja paista vielä pari minuuttia.
  • Sekoita ainekset ja kaada kastike pannulle, vähennä lämpöä ja kuumenna pari minuuttia, kunnes kastike sakenee.
  • Viimeistele wokki cashewpähkinöillä, korianterisilpulla ja limettimehulla.
  • Tarjoa riisin ja/tai kukkakaalin kanssa.

VINKKI: Wokki piristyy mukavasti inkivääri- raasteella.

VINKKI: Raastetun tai silputun kukkakaalin voi tarjota sellaisenaan tai käyttää nopeasti pannulla pienessä öljytilkassa.

Kunto Plus 19/2023