Maissi-broileri-avokadotortillat

30 minuuttia
537 kcal

Kokeile tätä eteläamerikkalaisesta keittiöstä inspiraatiota saanutta herkkureseptiä, jossa tortillat täytetään maissilla, broilerilla ja avokadolla.

Maissi-broileri-avokadotortillat

TÄYTÄ TORTILLALÄTYT HERKULLISELLA TÄYTTEELLÄ – ja herkuttele!

© wichmann+bendtsen

Maissi-broileri-avokadotortillat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ rkl oliiviöljyä
  • 1 broilerin rintafilettä
  • ½ tuore jalapeno
  • ½ punasipulia
  • ½ avokado
  • ½ nippu korianteria
  • 37 g lehtikaalia
  • ½ valkosipulinkynttä
  • 100 g maissia
  • 37 g fetaa
  • 1½ rkl rahkaa tai jogurttia
  • 1 rkl majoneesia
  • ½ limetin mehu
  • ½ tl paprikaa
  • ½ tl chiliä
  • suolaa ja pippuria
  • 6 pientä maissitortillaa

Valmistus

  • Paista broileri oliiviöljyssä kypsäksi. Revi liha suikaleiksi kahdella haarukalla.
  • Silppua chili, punasipuli, avokado, korianteri, lehtikaali ja valkosipuli. Lisää maissi, rahka, majoneesi, limettimehu ja mausteet sekä murenna joukkoon feta.
  • Sekoita joukkoon broileri.
  • Lämmitä tortilloita pannulla miedolla lämmöllä noin puoli minuuttia molemmin puolin.
  • Jaa broilerisalaatti lämpimille tortilloille ja käännä taskuiksi.

VINKKI! Suippokaalin lehti on kevyt vaihtoehto tortillalle.

VINKKI! Jos et pelkää kaloreita, kokeile ranskankermaa kastikkeessa.