Marokon kulho: hummusta ja grillikasviksia
Aina samaa salaattia? Kokeile vaihteeksi Marokon makuja kulhoannoksessa, jossa raikkaan rouskuvat, samettisen pehmeät ja suloisen suolaiset ainesosat muodostavat makuhermoja hellivän liiton.
Aina samaa salaattia? Kokeile vaihteeksi Marokon makuja kulhoannoksessa, jossa raikkaan rouskuvat, samettisen pehmeät ja suloisen suolaiset ainesosat muodostavat makuhermoja hellivän liiton.
Valuta kikherneet. Lisää öljy ja mausteet ja anna seistä 10—15 min.
Suikaloi paprika, munakoiso ja kesäkurpitsa. Paista suikaleita pannulla pari minuuttia.
Kuutioi tomaatti ja kurkku. Murustele joukkoon feta ja hienonna mausteeksi minttua.
Jaa kikherneet, grillatut kasvikset ja fetasalaatti kulhoihin. Koristele annokset oliiveilla, mintunlehdillä, hummuksella ja suolasitruunalohkoilla.
*Punajuurihummusta voi valmistaa helposti myös itse.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: