Tortillat lohitäytteellä

15 minuuttia

Meksikolaisen keittiön inspiroimat lohitäytteiset tortillat ovat helppoa ja maistuvaa arkiruokaa.

Tortilloja ja kasviksia lautasella

Hyvää ruokahalua! Vai sanoisimmeko ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Tortillat lohitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 palaa lohta, n. 250 g
  • 200 g punakaalia
  • 1 avokado
  • 4 tortillalettua
  • 1 kourallinen korianterinlehtiä
  • 2 rkl ranskankermaa
  • paahdettua sipulia tai auringonkukansiemeniä
  • 1 limetin mehu

Tortillojen valmistus

  • Paista lohipalat parilapannulla ilman rasvaa.

  • Suikaloi sillä aikaa punakaali ja viipaloi avokado.

  • Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Täytä tortillat lohella, puna­kaalisuikaleilla, avokadolla, ranskankermalla, korianterilla ja rippusella paahdettua sipulia. Pirskota päälle limettimehua. Tarjoa heti.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta