Tortilloja ja kasviksia lautasella

Hyvää ruokahalua! Vai sanoisimmeko ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Tortillat lohitäytteellä

Meksikolaisen keittiön inspiroimat lohitäytteiset tortillat ovat helppoa ja maistuvaa arkiruokaa.

tiistai 24. lokakuuta 2017 teksti A. Sørensen

Tortillat lohitäytteellä

2 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

2 palaa lohta, n. 250 g

200 g punakaalia

1 avokado

4 tortillalettua

1 kourallinen korianterinlehtiä

2 rkl ranskankermaa

paahdettua sipulia tai auringonkukansiemeniä

1 limetin mehu

Tortillojen valmistus

  • Paista lohipalat parilapannulla ilman rasvaa.

  • Suikaloi sillä aikaa punakaali ja viipaloi avokado.
  • Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Täytä tortillat lohella, puna­kaalisuikaleilla, avokadolla, ranskankermalla, korianterilla ja rippusella paahdettua sipulia. Pirskota päälle limettimehua. Tarjoa heti.

LUE MYÖS: Täydellistä uunilohta

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 514 kcal

Proteiinia: 28,1 g

Rasvaa: 32,7 g

Hiilihydraattia: 31,3 g

Kuitua: 7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee