Pinaatti-wrap lohitäytteellä ja hedelmiä

15 minuuttia
489 kcal

Tämä herkullinen ja nopea pinaatti-wrap tekee lounastauosta yhtä juhlaa! Ja lisäksi saat vielä tuoreita hedelmiä!

Muovirasia, jossa on wrappeja ja hedelmiä ja marjoja

Pinaattiwrap ja lohta sekä hedelmiä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

1 annos

  • 200 g pieniä pinaatinlehtiä
  • 4 pientä munaa
  • ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja mustapippuria
  • 150 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
  • 2 omena
  • sitruunamehua
  • 2 porkkana
  • 2 kourallinen mustikoita
  • 2 mintunoksa
  • 8 saksanpähkinänpuolikasta

Pinaatti-wrapin ja lohen sekä hedelmien valmistus

  • Huuhdo ja linkoa pinaatti kuivaksi.

  • Sekoita munat ja puolet pinaatista(hienonnettuna) keskenään.

  • Sipaise tai suihkuta pinnoitettuunpaistinpannuun öljyä.

  • Lisää muna-pinaattiseos ja paista, kunnesse on pohjalta hyytynyt.

  • Käännäkannen avulla ja paista toiseltakinpuolelta.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Anna jäähtyä hieman.

  • Käsittele silläaikaa eväsrasiaan tulevat kasvikset,hedelmät ja marjat.

  • Kuori ja paloitteleporkkana.

  • Huuhdo ja paloittele omena.

  • Valuta päälle sitruunamehua.

  • Paneporkkana, omena, mustikat, minttu jasaksanpähkinät rasiaan.

  • Levitä jäähtyneenpinaatti-munalevyn päälle lohisekä loput pinaatinlehdet, kääri rullalleja leikkaa vinottain kahteen osaan.