Muovirasia, jossa on wrappeja ja hedelmiä ja marjoja
© Wichmann+Bendtsen

Pinaatti-wrap lohitäytteellä ja hedelmiä

Tämä herkullinen ja nopea pinaatti-wrap tekee lounastauosta yhtä juhlaa! Ja lisäksi saat vielä tuoreita hedelmiä!

torstai 28. huhtikuuta 2016 teksti A. Larsen

Pinaattiwrap ja lohta sekä hedelmiä

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 5 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 15 minuuttia

AINEKSET

1 annos

100 g pieniä pinaatinlehtiä

2 pientä munaa

ekstra neitsytoliiviöljyä

merisuolaa ja mustapippuria

75 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina

1 omena

sitruunamehua

1 porkkana

1 kourallinen mustikoita

1 mintunoksa

4 saksanpähkinänpuolikasta

Pinaatti-wrapin ja lohen sekä hedelmien valmistus

  • Huuhdo ja linkoa pinaatti kuivaksi.
  • Sekoita munat ja puolet pinaatista(hienonnettuna) keskenään.
  • Sipaise tai suihkuta pinnoitettuunpaistinpannuun öljyä.
  • Lisää muna-pinaattiseos ja paista, kunnesse on pohjalta hyytynyt.
  • Käännäkannen avulla ja paista toiseltakinpuolelta.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Anna jäähtyä hieman.
  • Käsittele silläaikaa eväsrasiaan tulevat kasvikset,hedelmät ja marjat.
  • Kuori ja paloitteleporkkana.
  • Huuhdo ja paloittele omena.
  • Valuta päälle sitruunamehua.
  • Paneporkkana, omena, mustikat, minttu jasaksanpähkinät rasiaan.
  • Levitä jäähtyneenpinaatti-munalevyn päälle lohisekä loput pinaatinlehdet, kääri rullalleja leikkaa vinottain kahteen osaan.

Yhden annoksen ravintosisältö:

Energiaa: 489 kcal

Proteiinia: 32,9 g

Rasvaa: 28 g

Hiilihydraattia: 31 g

Kuitua: 7,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee