Appelsiinimarinoitua lohta, kvinoaa ja parsakaalia

30 minuuttia
557 kcal

Lohta voi valmistaa monella tapaa. Tässä reseptissä lohi marinoidaan appelsiinissa ja tarjoillaan kvinoan ja parsakaalin kera – lautasen täydeltä herkullisia makuja!

Appelsiinimarinoitua lohta, kvinoaa ja parsakaalia

RAIKASTA VAIHTELUA perinteiselle uunilohelle!

© wichmann+bendtsen

Appelsiinimarinoitua lohta, kvinoaa ja parsakaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 80 g punaista kvinoaa
  • 2 palaa lohifi leetä, à 125 g
  • 1 dl tummaa balsamietikkaa
  • 1 dl vastapuristettua appelsiinimehua
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 1 tl akaasiahunajaa
  • 2 appelsiinia
  • 1 pieni punasipuli
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 250 g parsakaalia

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Kypsennä lohipaloja 200-asteisessa uunissa 12 minuuttia.
  • Keitä balsamietikkaa, appelsiinimehua ja akaasiahunajaa hieman kokoon. Mausta marinadi suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa appelsiinit viipaleiksi ja hienonna punasipuli.
  • Keitä parsakaalia 1‒2 minuuttia miedosti suolalla maustetussa vedessä, jossa on tippa rypsiöljyä.
  • Ota lohipalat uunista pois ja voitele niitä marinadilla muutaman kerran.
  • Tarjoa lohi kvinoan, appelsiiniviipaleiden, punasipulin ja parsakaalin kanssa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background