Thaityylinen broileri-maapähkinäsalaatti

30 minuuttia
512 kcal

Vaikea sanoa, mikä tässä salaatissa on parasta. Rapea kaali, mehevä broileri, makea mango vai maukas maapänkinävoikastike...? Me rakastamme niitä kaikkia.

Thaisalaatti broilerista, kaalista ja maapähkinöistä

RAKASTATKO THAIRUOKAA? Kokeile tätä thaimaalaisesta keittiöstä inspiraatiota saanutta salaattia, joka sisältää runsaasti kaalia ja maukasta maapähkinäkastiketta.

© wichmann+bendtsen

Broileri- maapähkinäsalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 75 g punakaalia
  • 75 g suippokaalia
  • ½ punaista chilipalkoa
  • 1 porkkana
  • 1 mango
  • 1 dl edamamepapuja
  • 1 rkl maapähkinöitä
  • ½ rkl seesaminsiemeniä
  • 1 kourallista korianteria

Kastike:

  • 2 rkl maapähkinävoita
  • 2 rkl vettä
  • 1 tl soijakastikettta
  • 1 tl seesamiöljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • ½ tl hunajaa
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria

Valmistus

  • Paista broileri kypsäksi. Anna jäähtyä ja revi haarukalla suikaleiksi.
  • Suikaloi kaali, hienonna chili, raasta porkkana ja kuutioi mango. Sekoita ja lisää joukkoon broileri, pavut, maapähkinät, seesaminsiemennet ja korianteri.
  • Sekoita kastike ja lisää salaattiin.

VINKKI: Hunajan voi korvata ripauksella tummaa ruokosokeria. Sekoita kastiketta, kunnes sokeri sulaa.