Terveellisiä reseptejä Päivällinen Savusiikaa... Savusiikaa salaatti-perunapedillä 15 minuuttia 419 kcal 15 minuuttia. Tämän annoksen valmistamiseen ei mene kuin vartti. Hyvää ruokahalua! Teksti: KUNTOPLUS 31. heinäkuuta 2019 KALA-ATERIA 15 MINUUTISSA Kala ja perunat sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Savusiikaa salaatti-perunapedillä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 8 pientä perunaa merisuolaa 10 retiisiä 1 rkl dijoninsinappia ½ dl valkoviinietikkaa 2 dl oliiviöljyä merisuolaa mustapippuria 100 g salaattisekoitusta 300 g savusiikaa kourallinen tilliä kourallinen vesikrassia mustapippuria 8 pientä perunaa merisuolaa 10 retiisiä 1 rkl dijoninsinappia ½ dl valkoviinietikkaa 2 dl oliiviöljyä merisuolaa mustapippuria 100 g salaattisekoitusta 300 g savusiikaa kourallinen tilliä kourallinen vesikrassia mustapippuria Valmistus Puhdista perunat ja halkaise ne pitkittäin. Keitä juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi retiisit. Sekoita kastike dijoninsinapista, oliiviöljystä ja valkoviinietikasta. Mausta suolalla ja pippurilla. Tee peti salaatista ja perunoista. Nosta savukala päälle. Lisää retiisiviipaleet, silputtu tilli ja vesikrassi. Pirskota pinnalle teelusikallinen kastiketta ja pyöräytä muutama kierros pippuria myllystä. VINKKI! Keitä reilusti perunoita, säilytä kylmässä ja sekoita vinegretin kanssa salaatiksi seuraavana päivänä. KalaPeruna