Kalaa ja perunaa
Kala-ateria 15 minuutissa

Kala ja perunat sopivat jokaiseen vuodenaikaan.

Savusiikaa salaatti-perunapedillä

15 minuuttia. Tämän annoksen valmistamiseen ei mene kuin vartti. Hyvää ruokahalua!

keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Savusiikaa salaatti-perunapedillä

2 annosta

8 pientä perunaa
merisuolaa
10 retiisiä
1 rkl dijoninsinappia
½ dl valkoviinietikkaa
2 dl oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
100 g salaattisekoitusta
300 g savusiikaa
kourallinen tilliä
kourallinen vesikrassia
mustapippuria

Valmistus

  • Puhdista perunat ja halkaise ne pitkittäin. Keitä juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  • Viipaloi retiisit.
  • Sekoita kastike dijoninsinapista, oliiviöljystä ja valkoviinietikasta. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tee peti salaatista ja perunoista. Nosta savukala päälle.
  • Lisää retiisiviipaleet, silputtu tilli ja vesikrassi. Pirskota pinnalle teelusikallinen kastiketta ja pyöräytä muutama kierros pippuria myllystä.

VINKKI! Keitä reilusti perunoita, säilytä kylmässä ja ­sekoita vinegretin kanssa salaatiksi seuraavana päivänä. 

Ravintosisältö/annos

Energiaa 419 kcal
Proteiinia 33 g
Rasvaa 21 g
Hiilihydraattia 28 g
Kuitua 3 g 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee