Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kaali-jauh... Kaali-jauheliha-porkkanapata 30 minuuttia 308 kcal Jauheliharuuat ovat lasten suosikkeja. Tässä helppo, vähäkalorinen pata jauhelihasta ja kaalista. Teksti: Signe Moesby Leth 7. maaliskuuta 2024 HELPPO PÄIVÄLLINEN – kaali-jauhelihapata © wichmann+bendtsen Kaali-jauheliha-porkkanapata Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä 200 g naudan jauhelihaa ½ sipuli 1 kynsi valkosipulinkynttä 1 tl savupaprikaa ½ tl juustokuminaa ¼ tl chilihiutaleita ½ (suippo)kaali ½ paprika 1 porkkanaa ½ tlk tomaattimurskaa 200 ml lihalientä Merisuolaa Mustapippuria, vasta rouhittua Mausteyrttejä, esimerkiksi lehtipersiljaa Valmistus Paista jauheliha pannulla kuumennetussa öljyssä. Lisää hienonnettu sipuli, murskattu valkosipuli ja mausteet. Kuullota pari minuuttia. Lisää hienonnettu kaali, suikaloitu paprika ja porkkana sekä tomaatit ja lihaliemi. Hauduta kannen alla 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Mausta suolalla, pippurilla ja tuoreilla yrteillä juuri ennen tarjoilua. VINKKI Voit vaihtaa naudanlihan broileriin, ja käyttää mitä tahansa kaalia. SuippokaaliNaudanliha